yamahdi 0 ارسال شده در دی 92 سایت من از کار افتاده این پیام را میدهد. Fatal error: Class 'CBuser' not found in /home3/darentez/public_html/plugins/content/cbauthorbot/cbauthorbot.php on line 30 لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 سلام اولا موضوعتون خیلی نامناسبه دوما مشکل از افزونه جامعه ساز CB هستش سوما آدرس سایتو بذارید بهتره حق یارتان 1 واکنش ها : yamahdi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در دی 92 سلام اولا موضوعتون خیلی نامناسبه دوما مشکل از افزونه جامعه ساز CB هستش سوما آدرس سایتو بذارید بهتره حق یارتان darentezarenaji.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 از کی این مشکل به وجود اومده؟؟؟ آیا همینکه cb نصب کردید؟؟ به پیشهناد من cb رو پاک کرده و ببینید سایت درست میشه یا نه 2 واکنش ها : salimy و yamahdi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در دی 92 ممنونم درست شد..دلیلش این بود که کلا کامپوننت cb رو پاک کرده بودم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر