mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 با سلاماز یه سری ماژول استفاده می کردم، امروز اونها نبودن!!! اما وقتی وارد ماژول میشم و ماژول را باز می کنم و سیو می کنم، فقط و فقط برای اولین بار ماژولها نمایش داده میشن و اگر دوباره رفرش کنیم ماژولها دیگه وجود ندارنمشکل از چیه؟!؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در دی 92 لینک سایت رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 با سلام از یه سری ماژول استفاده می کردم، امروز اونها نبودن!!! اما وقتی وارد ماژول میشم و ماژول را باز می کنم و سیو می کنم، فقط و فقط برای اولین بار ماژولها نمایش داده میشن و اگر دوباره رفرش کنیم ماژولها دیگه وجود ندارن مشکل از چیه؟!؟ با تشکر بيشتر توضيح بده چه ماژولي يا دمو آنلاين بذار... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 با سلام و تشکر از همه دوستان مشکل از تنظیمات ذخیره ساز بود، ذخیره ساز را خاموش کردم مشکل رفع شد!؟!!!؟! دلیلش چی می تونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما منظور چیست که ذخیره را خاموش کردید؟ چه ذخیره ای را خاموش کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در دی 92 تنظیمات کلی -> سیستم -> تنظیمات ذخیره سازی -> ذخیره ساز* : خاموش-ذخیره سازی غیر فعال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از اسمش پیداست. ذخیره ها موقتی می کند یا می تواند ذخیره را دائمی کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر