masoud2700600 0 ارسال شده در دی 92 سلام به بچه های گل جومینا از دوستان خواهش می کنم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند راهنمایی کنن بعد از برگردوندن بکاپ با ارور زیر مواجه شدیم: Table 'diarunw1_...r.uo08u_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `uo08u_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('rn0u2j6vtccnqfpu5apig7fk84', 0, '1388062252') پستیبانی هاست هم بکاپ خودشو برگردوند ولی ارور همچنان باقیه و تنظیمات کانفیگ و دیتابیس رو بارها چک کردیم هزینه بالایی رو بابت تبلیغات پرداخت کردم و دو روز هست که نتونستیم کاری کنیم. diarunwatch.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در دی 92 سلام به بچه های گل جومینا از دوستان خواهش می کنم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند راهنمایی کنن بعد از برگردوندن بکاپ با ارور زیر مواجه شدیم: Table 'diarunw1_...r.uo08u_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `uo08u_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('rn0u2j6vtccnqfpu5apig7fk84', 0, '1388062252') پستیبانی هاست هم بکاپ خودشو برگردوند ولی ارور همچنان باقیه و تنظیمات کانفیگ و دیتابیس رو بارها چک کردیم هزینه بالایی رو بابت تبلیغات پرداخت کردم و دو روز هست که نتونستیم کاری کنیم. diarunwatch.com سلام به نظر میاد سایت شما درسته که! . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 سلام به بچه های گل جومینا از دوستان خواهش می کنم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند راهنمایی کنن بعد از برگردوندن بکاپ با ارور زیر مواجه شدیم: Table 'diarunw1_...r.uo08u_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `uo08u_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('rn0u2j6vtccnqfpu5apig7fk84', 0, '1388062252') پستیبانی هاست هم بکاپ خودشو برگردوند ولی ارور همچنان باقیه و تنظیمات کانفیگ و دیتابیس رو بارها چک کردیم هزینه بالایی رو بابت تبلیغات پرداخت کردم و دو روز هست که نتونستیم کاری کنیم. diarunwatch.com سایتتون مشکلی نداره الان که خوب بالا میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ممکنه بعد از ریستور بک آپ شما از روی کش سایت را میدید... به هر حال خوشحالم مشکلتون حل شده و سایت اتان الان بالاست و اما... معمولا این خطا 2 دلیل میتواند داشته باشد 1. عدم وجود نیبل session که با اضافه کردنش حل میشه 2. وجود تیبل session که با خالی کردن این تیبل مشکل حل میشود(خالی کردن، نه حذف تیبل) موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر