mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 با عرض سلام خدمت همه دوستان یه سوال داشتم چجوری میتونم ویدئو هایی که در آپارات آپلود کردم رو کدشون رو جوری در ادیتور قرار بدم که در سایت خودم نیز پخش بشه در مراجع وی بی و مای بی بی برای یه همچین کاری راه حل گذاشته بودند البته برای سی ام اس خودشون ولی در هیچ کدوم از مراجع جوملا یه همچین راه حلی ندیدم ممنون میشم در این مورد کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما چه راه حلی مثلن؟ خوب یک پلاگین sourcer نصب می کنید و کد رو درونش قرار می دهید و هر جال که خواستید نمایش می دهید امتحان کردید؟ 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 درود بر شما چه راه حلی مثلن؟ خوب یک پلاگین sourcer نصب می کنید و کد رو درونش قرار می دهید و هر جال که خواستید نمایش می دهید امتحان کردید؟ این پلاگین را امتحان کردم ولی جواب نداد ولی یه راه حل بدون نصب افزونه ای پیدا کردم میشه از ادیتور بارگذاری کدها که پیشفرض خودجوملاست هم استفاده کرد. بازم تشکر از شما بابت پاسختون. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر