probing_online 15 ارسال شده در دی 92 سلام ومپ من بالا نمیاد این ارور رو می ده !!!!!!!! http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13879709911.jpg چیکار کنم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما از ابتدای نصب همین طور بوده؟ اگر بلی یکبار حذف و مجدد نصب فرمایید ببینید باز هم خطا می دهد. یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در دی 92 سلام یک ساله دارم استفاده می کنم آقای میری! دیتابیسم از بین نمیره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 92 با سلام فایل کانفیگ اتان را بررسی کردید!؟ اگر خواستید حذف کنید قبل از حذف از مواردی که نیاز دارید از جمله فایل اطلاعات دیتابیس بک آپ بگیرید در غیر این صورت از دست خواهند رفت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در دی 92 فایل کانفیگ چی رو ؟!! میشه توضیح بدین ؟! از کجا از دیتابیسم بکاپ بگیرم، باز نمی شه که ---------------------------------------------------------------------------------------------- آقا ره کار بدین لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خوب یکساله دارید ازش استفاده می کنید پس یکسال درست کار کرده و اخیرن اینطور شده یا باید فایلش رو حذف کرده باشید یا تنظیماتش رو دست زده باشید ... آموزش بک آپ گرفتن از ومپ رو سرچ کنید و یکبار ومپ رو حذف و مجدد نصب کنید ببینید حل میشه هم باید از دیتابیس بک آپ بگیرید هم از www نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر