samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام من کامپوننت فروشگاه ساز رو پاک کردم وفروشگاه ساز جومینا رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه وخطا می دهد چرا؟ البته دوتا پلاگین اون نصب شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما متن خطا رو قرار بدید برادر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 درود بر شما متن خطا رو قرار بدید برادر اینم بخشی از خطا Installer: :Install: Error SQL DB function failed with error number 1146 Table 'aroonekc_aroonekfinal.jotuf_components' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jotuf_components` ( `id` , `name` , `link` , `menuid` , `parent` , `admin_menu_link` , `admin_menu_alt` , `option` , `ordering` , `admin_menu_img` , `iscore` , `params` , `enabled` ) VALUES ( 1000 , 'zarinjoomina', 'option=com_zarinjoomina', '0', '0', 'option=com_zarinjoomina', 'zarinjoomina', 'com_zarinjoomina', '0', 'components/com_zarinjoomina/assets/images/com_zarinjoomina.ico', '0', '', '1' ); SQL = نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام اگر درست حدس زده باشم احتمالا" افزونه رو دارید در جوملا 2.5 نصب میکنید . درسته ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 نه متاسفانه درست حدس نزدید چون یک فایل من از سایت دانلود کردم که ظاهرا دو تا افزونه داشت ویک کامپوننت که من کامچوننت را نصب کردم---------------------------------------------------------------------------------------------سلامحالا اگر امکان داره شما یه لینک برای کامپوننت فروشگاه ساز به من معرفی کنید تا از اونجا دانلود کنمخیلی ممنون میشم اگر مشکل بنده را حل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 سلام حالا اگر امکان داره شما یه لینک برای کامپوننت فروشگاه ساز به من معرفی کنید تا از اونجا دانلود کنم خیلی ممنون میشم اگر مشکل بنده را حل کنید خب فروشگاه ساز که زیاده البته بهترینشون ویرچومارت و جوم شاپینگه آخرین نسخه ویرچومارت آخرین نسخه جوم شاپینگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 خب فروشگاه ساز که زیاده البته بهترینشون ویرچومارت و جوم شاپینگه آخرین نسخه ویرچومارت آخرین نسخه جوم شاپینگ سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من ویرچومارت رو با وجود اینکه رو سایت نصب داشتم مجددا از لینک شما دانلود کردم ولی نصب نشد اما جوم شاپینگ رو نصب کردم ولی انگلیسی بود ،سورس فارسیشم میشه پیدا کرد ؟ چه فرقی با ویرچومارت داره؟ من تابه حال باهاش کار نکردم فایل آموزشی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 92 سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من ویرچومارت رو با وجود اینکه رو سایت نصب داشتم مجددا از لینک شما دانلود کردم ولی نصب نشد اما جوم شاپینگ رو نصب کردم ولی انگلیسی بود ،سورس فارسیشم میشه پیدا کرد ؟ چه فرقی با ویرچومارت داره؟ من تابه حال باهاش کار نکردم فایل آموزشی نداره؟ در مورد ویرچومارت فارسی و یا جومشاپینگ فارسی کافیه در سطح نت در وبسایت ها هست و حتی در جومینا موجوده منتهی من میخواستم آخرین نسخه رو در اختیارتون بگذارم در مورد آموزش هم در سطح نت فراوانه و فقط کافیه شما سرچ کنید در این موضوع تا به نتیجه مطلوب خودتون برسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان من بالاخره جوم شاپینگ رو نصب کردم.از همگی ممنونم -اما الان چندتا مشکل دارم چه جوری میشه این کپی رایت رو از پایینش حدف کرد؟ -در صفحه اول سایتم یه ماژول ثبت نام دارم چه جوری میشه این دوتا رو به هم مرتبط کرد که شخص دوبار ثبت نام نکنه؟؟ -در انتهای خرید دو خط خطا میده در یک سطر می نویسد شما میباید حداقل یک ایمیل گیرنده را وارد نمایید) ودر سطر دیگر(خطا در زمان اختتام جلسه) علت این دو خطا پیست؟چه جوری رفع میشه؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- خدا خیرتون بده من چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر