sanaie 2 ارسال شده در آذر 92 با سلام من از ماژولی برای لاگین استفاده می کنم که نمایش آن در لوکال مشکل نداره ولی در هاست بعضی از گزینه ها به صورت ؟ نمایش داده می شود ولی وقتی یکی دو بار آن را رفرش می کنم به صورت درست نشان داده می شود داخل فایل css هم تا جایی که دانش اندک بنده اجازه می داد فونت tahoma را اضافه کردم ولی مشکلم حل نشد اگه راهنمایی کنید ممنون می شم قالب yoo radiance آدرس www.irankhalagh.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 فرمت دیتابیست چی هست؟اگه چیزی غیر از utf تبدیلش کن به utf منم این مشکل و داشتم با این کار درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در آذر 92 با سلام من وارد phpmyadmin شدم و گزینه server connection collation را که روی utf8-general-ci بود را به utf8-persian-ci تغییر دادم البته collation جداول تغییر نکرد منظور شما همین بود یا کار دیگری باید انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 وارد دیتابیس مورد نظرتون بشید.بعد از ورود به دیتابیس از طریق پی اچ پی مای ادمین از قسمت بالایی صفحه تب Operations رو انتخاب کنید.حالا مقدار Collation رو بر روی utf-8_persian_ci تنظیم کنید.در آخر هم روی دکمه Go کلیک کنید. البته فکر نکنم که تغییر ایجاد کنه با وضعی که گفتید اما امتحانش ضرر نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در آذر 92 سلام حق با شما بود هیچ تغییری نکرد البته نمی دونم با این تغییرات باید collation جداول هم تغببر بکنه یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) دوستان سلام بعد از کلی کلنجار با ماژول login و عدم موفقیت تصمیم گرفتم صورت مسئله را حذف کرده واز یک ماژول دیگه استفاده کنم امکان داره یه ماژول مناسب به صورت pop up یا یک دکمه کوچک با شه معرفی کنید جوملا 1.5 باشه لطفا ویرایش شده آذر 92 توسط sanaie نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر