mehrfra 0 ارسال شده در خرداد 89 اديتور شبيه محيط آفيس plg_jckeditor3.2 دمو : http://www.joomlackeditor.com/downloads/preview دانلود : ---------------------------------------- راستش نميدونستم اين اديتور را بايد در كدام قسمت انجمن قرار بدهم . ديدم اينجا هيچ پستي نيست ، اينجا گذاشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام از قسمت مديريت پلاگين ها پلاگين tinymce رو ويرايش كنيد و در قسمت skin گزينه office2007 رو انتخاب كنيد تا يك اديتور پيشرفته و شبيه آفيس داشته باشيد. اگر امكانات بيشتري نياز داريد مي تونيد advanced رو به extended تغيير بديد تا تمامي امكانات اديتور فعال بشه. موفق باشيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام من همین ادیتور را تست کردم خیلی سنگینه و اعصاب آدم را خرد می کنه موقع نوشتن ... خیل سنگینه... تو نظرات خود کشورای دیگه که اینترنتاشون مثل ما نیست هم می گفتند سنگینه چه برسه به ما ها برای شما هم همینطوزه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام بله این این ادیتور یکی از ادیتورهای سنگین جوملاست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در مرداد 89 سلام کلا ادیتور های سنگین توصیه نمی شه! یا حـــــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 سلام خب توصیه نمی شه چیه.. آدم اگر عاقل باشه از اینا استفاده نمی کنه.. البته استتثنا هایی هست مثلا کسی سرعت اینرتنتش خیلی بالا هست یا با ادیتور های دیگه مشکل داره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در مرداد 89 سلام خب توصیه نمی شه چیه.. آدم اگر عاقل باشه از اینا استفاده نمی کنه.. البته استتثنا هایی هست مثلا کسی سرعت اینرتنتش خیلی بالا هست یا با ادیتور های دیگه مشکل داره... سلام توصیه نمی شه یعنی همین جمله که شما گفتی من خلاصشو گفتم! در واقع تارنماهایی که بروزرسانیش افراد کمی هستن که همشون سرعت اینترنت بالایی دارن می تونن از این استفاده کنن، مثل شرکتها! یا حــــــــــق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر