s1r101 0 ارسال شده در آذر 92 با سلامبچه ها من کامپوننت acl-manager نصب کردم و اومدم حق دسترسی بدم به بعضی از کاربر های سایتم و محدود کردم دیدن همه قسمت ها رو غیر از k2همه چیز درست پیش میرفت همون طوری که میخواستم اما نمیدونم کجارو تغییر دادم الان محدودیت به تمام کاربرا نفوذ کردهالان همه یوزر ها همین اتفاق واسشون افتاده حتی super user/administrator همه و همهچی کار باید بکنم بچه ها؟حق عدم دسترسی به کلیه قسمت ها به غیر از k2 الان به همه کاربران سایت از جمله خودم داده شدهبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما وارد دیتابیس سایت تان شوید.جدول extensions رو باز کنید.رکورد افزونه را باز کنید. سپس دکمه ویرایشش رو بزنید. زیر ستون enabled از 1 به صفر تغیر بدید 1 واکنش ها : s1r101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما وارد دیتابیس سایت تان شوید.جدول extensions رو باز کنید.رکورد افزونه را باز کنید. سپس دکمه ویرایشش رو بزنید. زیر ستون enabled از 1 به صفر تغیر بدید با سلام و ممنون از پاسخ اول کاری این کار را کرده بودم نشد متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اگر پلاگینی هم دارد باید همین شکل اقدام کنید تمام افزونه هایی این کامپوننت در ان جدول رو همین تغیرات اعمال کنید 1 واکنش ها : s1r101 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اگر پلاگینی هم دارد باید همین شکل اقدام کنید تمام افزونه هایی این کامپوننت در ان جدول رو همین تغیرات اعمال کنید بله هم پلاگین داره هم کامپوننت که غیر فعال کردم باز نشد گمان کنم این کامپوننت تغییراتی تو هسته جوملا داده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر