wawinfo 1 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) با سلام. بنده یک سایت جوملایی دارم. وقتی در گوگول سرچ میکنم نتیجه نمایش بصورت عکس ضمیمه هستش. بنده قسمت توضیحات سایت و کلید ها و .. رو تغییر دادم. اما بازهم توضیحات لینک بصورت نمایش توضیحات قالبه. کجا رو باید تغییر بدم که توضیحات مناسب محتوای سایت نمایش داده بشه؟ ویرایش شده آذر 92 توسط wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام پیش میاد، چند روزی صبر کنید تا سایتتون کامل تریس بشه توسط گوگل، اگر درست نشد پیگیری کنید 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در آذر 92 ممنون ولی وب سایت من حداقل یک ساله که وجود داره. از آخرین تغییرات هم چند ماهی میگذره. حتی من قسمت وبمستر گوگول رو هم دارم و سایت مپ و ... رو هم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما از افزونه های سئو استفاده کنید مثل acesef سئو سایت بهتر می شود 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر