sepehrhamid 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام چند روزیه وقتی می خواهم توی مدیریت جوملا وارد قسمت مدیریت کاربران بشم، پیغام page not found میاد البته تازگی تغییراتی توی سایت دادم؛ مثلا چند تا افزونه رو مجدد نصب کردم. مشکل را دقیقا زمانی متوجه شدم که یک کاربر جدید که با نام I2hkmhfhik در سایت ثبت نام کرده بود را می خواستم حذف کنم. با توجه به اینکه در سایت محلی برای ثبت نام و ورود کاربران موجود نیست، آیا احتمال ه-ک شدن هست یا خیر؟ به هرصورت در صورتی که کسی می تونه کمک کنه ازم دریغ نکنه تا بتونم پنل مثل قبلش بکنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام از بسته خام جوملا که هم ورژن با نسخه فعلی جوملاتون باشه در مسیر administrator/components پوشه com_users را بردارید و جایگزین همین پوشه تو مسیر فوق در جوملاتون کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehrhamid 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام از بسته خام جوملا که هم ورژن با نسخه فعلی جوملاتون باشه در مسیر administrator/components پوشه com_users را بردارید و جایگزین همین پوشه تو مسیر فوق در جوملاتون کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق سلام مجدد راهنمایی خوبی کردید. واقعا دستتون درد نکنه. من بسته خام جوملا را نداشتم و به جاش از بکآپ یکسال پیش سایت استفاده کردم و مشکلم برطرف شد. برای مدیریت ماژول هم همین کار کردم و درست شد. ولی برای تنظیمات کلی جواب نداد و همچنان صفحه سفید میاد. چگونه میتونم این مشکلم برطرف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehrhamid 0 ارسال شده در آذر 92 سلام مجدد راهنمایی خوبی کردید. واقعا دستتون درد نکنه. من بسته خام جوملا را نداشتم و به جاش از بکآپ یکسال پیش سایت استفاده کردم و مشکلم برطرف شد. برای مدیریت ماژول هم همین کار کردم و درست شد. ولی برای تنظیمات کلی جواب نداد و همچنان صفحه سفید میاد. چگونه میتونم این مشکلم برطرف کنم؟ حالا یادم افتاد این مشکلات زمانی که من نسخه جوملا را بردم به نسخه 1.5.26 اتفاق افتاد. اگه کسی میتونه کمک کنه، به من بگه چجوری می تونم تنظیمات کلی برگردونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام چون صفحه سفید میشه اول باید مشخص بشه که چه خطایی میده بعد بر اساس اون خطا اقدام به رفع آن کنید در فایل کانفیگ خط زیر را پیدا کنید var $error_reporting = '-1'; بصورت زیر ویرایش کنید var $error_reporting = '30719'; اگر پیامهای خطا باز هم نمایش داده نشد از ادمین سرورتون درخواست کنید که نمایش پیامهای خطا رو فعال کنه تا مشخص شود که چه خطایی میده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر