alireza10025 6 ارسال شده در آذر 92 با سلامهرگاه شما از نام مستعارفارسی استفاده میکنید، آدرس آن پست در مرورگر بسیار بلند و همراه با تعدادی عدد و .. است؟مثلا:.negarstan.com/psychology/self-analysis/11-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%AD-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86پایگاه آموزشی نگارستان - تست سلامت روح و روانجالب اینکه تنظیمات سئو انجام شده و یک لینک مربوط به منویی که این مطلب در آن قرار دارد و نام مستعارش انگلیسی است را در همین سایت ملاحظه فرمایید تا مشخص شود تنظیمات سئو انجام شده است:negarstan.com/psychology/self-analysisپایگاه آموزشی نگارستان - خود شناسی همانگونه که ملاحظه میکنید آدرس دوم ، آدرس یک منو است و آدرس اول یک مطلب از همین منو. و چون نام مستعار منوها انگلیسی هستند ، لینک کوتاه و خوب است و دقیقا مطلب درون این منو ، چون نام مستعارش فارسی است، لینک بدینگونه بهم ریخته است.لطفا چون بلند بودن این آدرس عیبی بزرگ در سئو است، بفرمایید چکارکنم ؟ چون اگر نام مستعارها را لاتین کنم حدود 800 مطلب دارم که همه ارور 404 میدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 92 سلام اول اینکه مشکلی بری سئو ایجاد نمیشه چون عبارات فارسی بصورت کد در ادرس نمایش داده میشن طولانی بنظر میان وگرنه خود گوگل و ... تشخیص میدن محتوی این کدها دقیقا چیه الان کد همین تاپیک رو هم مشاهده کنید فارسی هست ولی سئوی این انجمن بد نیست خیلی هم خوبه کوتاه بودن لینک یکی از عوامل موثر در سئو هستش اما میزان تاثیر گذاریش اونجوری نیست که شما فک می کنید دیجی کالا هم لینکاش فارسی هستن 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 92 با سلام ممنونم دوست عزیز، لطفا یک سایت سریع جهت بررسی سئوی صفحات معرفی بفرمایید. این سایتی که معرفی میکنم خیلی عالی بود و رفرش و بررسی دوباره هر صفحه حدود 12 ثانیه طول میکشید و ایرادات را هم فارسی میداد که من با بررسی 2 مطلب جدید خودم با این سایت که 5 دقیقه بیشتر زمان من را نگرفت توانستم در روز بعد مطلب را در صفحه اول گوگل و مطلب اول یا دوم صفحه ببینم با اینکه مشابه مطلب فراوان بود. اما متاسفانه این سایت چند روز است که کار نمیکند. بشدت به چنین سایتی نیاز دارم لطفا معرفی بفرمایید. سایت سئو: http://check.autobacklink.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر