pnaruto 34 ارسال شده در آذر 92 سلام یه مشکلی دارم وقتی برای منو آیتمها مستعار فارسی میزارم نام مستعار در بالای صفحه نشان داده میشه ولی محتویات صفحه اصلی رو نمایش میده ولی انگلیسی که تایپ میکنم درست میشه. نام مستعار یونیکد هم روی بله هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام یه بار دیگه سوالتون رو دقیقتر مطرح کنید ، یه مقدار نامفهومه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در آذر 92 ببینید من وقتی مستعار منو رو فارسی می نویسم مطلبی که به منو جهت نمایش داده میشود نمایش داده نمیشود. عنوان بالای سایت عوض میشود ولی محتویات صفحه اول رو نمایش مده ولی وقتی متسعار منو رو انگلیسی می کنم همه چی به درستی نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 ببینید من وقتی مستعار منو رو فارسی می نویسم مطلبی که به منو جهت نمایش داده میشود نمایش داده نمیشود. عنوان بالای سایت عوض میشود ولی محتویات صفحه اول رو نمایش مده ولی وقتی متسعار منو رو انگلیسی می کنم همه چی به درستی نمایش داده میشه دوست عزيز بايد به لاتين وارد كنيد در كتاب آموزش جوملا هم به آن اشاره شده 1 واکنش ها : pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در آذر 92 بله همه رو به لاتین وارد کردم خواستم ببینم مشکل از کجاست که اینطوری میشه . جالب اینکه با همین جوملا روی هاست دیگه تست کردم و مشکلی نبود . افزونه خاصی روش نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام از بسته خام جوملا فایل htaccess.txt را بردارید و به htaccess. تغییر نام بدید . دقت کنید که علامت نقطه قبل از حرف h قرار بگیرد پس از آن تمام گزینه های تنظیمات سئوتون رو فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر