رفتن به مطلب
vahid62

درخواست اموزش ويديو منو ساز

پست های پیشنهاد شده

سلام

در بخش افزونه هاي منو ساز حرفه اي مشكل دارم لطفا دوستان حرفه اي يك اموزش ويديوي براي كار با يكي از بهترين افزونه ها در اين زمينه براي ساخت انواع منو تهيه كنند

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در بخش افزونه هاي منو ساز حرفه اي مشكل دارم لطفا دوستان حرفه اي يك اموزش ويديوي براي كار با يكي از بهترين افزونه ها در اين زمينه براي ساخت انواع منو تهيه كنند

با سلام 

اگر منظور شما مگا منو ها هستند که در سایت منتشر کننده آموزش تصویری موجود هست یک جستجو بفرمایید

موفق باشید

لینک به ارسال

با سلام 

اگر منظور شما مگا منو ها هستند که در سایت منتشر کننده آموزش تصویری موجود هست یک جستجو بفرمایید

موفق باشید

دوست عزيز منظورم مثلا اين افزونه بود

Swmenu

لینک به ارسال

دوست عزيز منظورم مثلا اين افزونه بود

Swmenu

دوست عزیز کار با این کامپوننت بسیار ساده هست یکم باهاش کار کنید فکر کنم دستتون بیاد همه چیز، تنظیمات همه در خود کامپوننت هست بصورت فارسی هم منتشر شده است

اگر مشکل خاصی دارید مطرح کنید تا بررسی شود.

لینک به ارسال

دوست عزيز اولين مشكلم اينكه افزونه نصب كردم ولي در هر دو بخش پلاگين و ماوژلها اين افزونه نبود از انجمن جومينا دانلود كردم
----------------------------------------------------------------------------------------------
افزونه در مدير افزونه ها بود ولي در دو بخش بالا نبود و در بخش ماژولها
new
رو هم زدم ولي اونجا هم نبود
----------------------------------------------------------------------------------------------

فكر كنم مشكل از جوملا بود پاك كردم و از دوباره نصب كردم و با تمام تنظيمات افزونه هم كار كردم و چند مشكل دارم

وقتي تعداد منوها از يه حدي بيشتر ميشه از قالب ميره بيرون ، ميخواهم به طور اتوماتيك بياد زير رديف اول منو ها

فاصله بين منوها رو ميخواهم كم كنم

بعضي از منوها كه تعداد حروفشون بيشتر ، ميخواهم كادر منو بزرگتر بشه نه اينكه نوشته بره خط بعد

وقتي روي منو ميرم درست و حسابي زيرمجموعه پايين منو اصلي باز نميشه

من كار كردم ولي مشكلاتي كه گفتم رو نتويستم حل كنم

02737928171596048456.jpg

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...