vahid62 1 ارسال شده در آذر 92 سلام در بخش افزونه هاي منو ساز حرفه اي مشكل دارم لطفا دوستان حرفه اي يك اموزش ويديوي براي كار با يكي از بهترين افزونه ها در اين زمينه براي ساخت انواع منو تهيه كنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 سلام در بخش افزونه هاي منو ساز حرفه اي مشكل دارم لطفا دوستان حرفه اي يك اموزش ويديوي براي كار با يكي از بهترين افزونه ها در اين زمينه براي ساخت انواع منو تهيه كنند با سلام اگر منظور شما مگا منو ها هستند که در سایت منتشر کننده آموزش تصویری موجود هست یک جستجو بفرمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آذر 92 با سلام اگر منظور شما مگا منو ها هستند که در سایت منتشر کننده آموزش تصویری موجود هست یک جستجو بفرمایید موفق باشید دوست عزيز منظورم مثلا اين افزونه بود Swmenu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 دوست عزيز منظورم مثلا اين افزونه بود Swmenu دوست عزیز کار با این کامپوننت بسیار ساده هست یکم باهاش کار کنید فکر کنم دستتون بیاد همه چیز، تنظیمات همه در خود کامپوننت هست بصورت فارسی هم منتشر شده است اگر مشکل خاصی دارید مطرح کنید تا بررسی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آذر 92 دوست عزيز اولين مشكلم اينكه افزونه نصب كردم ولي در هر دو بخش پلاگين و ماوژلها اين افزونه نبود از انجمن جومينا دانلود كردم----------------------------------------------------------------------------------------------افزونه در مدير افزونه ها بود ولي در دو بخش بالا نبود و در بخش ماژولهاnewرو هم زدم ولي اونجا هم نبود---------------------------------------------------------------------------------------------- فكر كنم مشكل از جوملا بود پاك كردم و از دوباره نصب كردم و با تمام تنظيمات افزونه هم كار كردم و چند مشكل دارم وقتي تعداد منوها از يه حدي بيشتر ميشه از قالب ميره بيرون ، ميخواهم به طور اتوماتيك بياد زير رديف اول منو ها فاصله بين منوها رو ميخواهم كم كنم بعضي از منوها كه تعداد حروفشون بيشتر ، ميخواهم كادر منو بزرگتر بشه نه اينكه نوشته بره خط بعد وقتي روي منو ميرم درست و حسابي زيرمجموعه پايين منو اصلي باز نميشه من كار كردم ولي مشكلاتي كه گفتم رو نتويستم حل كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر