امیر12 2 ارسال شده در آذر 92 سلام من نسحه مختلف از افزونه اراس فرم را که نصب می کنم ارور زیر را میده و منوی مدیریتش ساخته نمیشهJTableMenu: :_getNode با اشکال مواجه شد -ایراد در ساخت منوی مدیریتراه حل حل این مشکل چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در آذر 92 دوستان برای حل این مشکل راه حلی ندارن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اولین و راحت راه اینه که بصورت دستی دستور sql نوشته بشه و وارد دیتابیس بشه در لوکال جوملای دیگر نصب کنید و افزونه را در انجا نصب کنید ببینید باز هم این مشکل وجود دارد یا خیر دیتابیس همین جوملا را هم یکبار repair کنید 1 واکنش ها : امیر12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در آذر 92 نه مشکل از افزونه نیست من از این افزونه استفاه می کردم بدون مشکل امدم برروز رسانی کنم این طوری ش الان افزونه را پاک کرم و دوباره نصب کردم باز همین ارور را می ده در مور د راه حل های شما اولین راه حل اولین و راحت راه اینه که بصورت دستی دستور sql نوشته بشه و وارد دیتابیس بشه میشه بگین باید چی کار کنم ---------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام من اگر بخواهم از این روش استفاده کنم باید چی کار کنم چون سایر روش ها جواب نداد اولین و راحت راه اینه که بصورت دستی دستور sql نوشته بشه و وارد دیتابیس بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام یکبار افزونه رو کامل حذف کنید ، بعد از حذف دیتابیس رو کامل بررسی کنید که اثری از جداول افزونه باقی نمونده باشه مخصوصا" در جدول menu پس از آن افزونه را از قسمت نصب از پوشه ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر