mnkh97 7 ارسال شده در آذر 92 با سلام وقتی که سایت را از روی لوکال به سرور منتقل می کنم با پرمیشن ها به مشکل بر می خورم: پرمیشن های فولدر ها "755" و فایلها "644" هستند ولی اگر بخوام یه افزونه جدیدی را نصب کنم پیام میده قادر به ایجاد پوشه ... نمی باشد و باید دونه دونه فولدر های مسیر نصب را پرمیشنش را روی 777 قرار بدم!!! تا نصب بشه آخرش هم کامل و 100 درصد نصب نمیشه هم با سی پنل و هم پلسک امتحان کردم فرقی نکرد، لوکال هم با ومپ کار می کنم. مشکل از چیه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آذر 92 با سلام وقتی که سایت را از روی لوکال به سرور منتقل می کنم با پرمیشن ها به مشکل بر می خورم: پرمیشن های فولدر ها "755" و فایلها "644" هستند ولی اگر بخوام یه افزونه جدیدی را نصب کنم پیام میده قادر به ایجاد پوشه ... نمی باشد و باید دونه دونه فولدر های مسیر نصب را پرمیشنش را روی 777 قرار بدم!!! تا نصب بشه آخرش هم کامل و 100 درصد نصب نمیشه هم با سی پنل و هم پلسک امتحان کردم فرقی نکرد، لوکال هم با ومپ کار می کنم. مشکل از چیه؟ با تشکر من قبلا به این مشکل برخوردم مسیر پوشه های logs وtmpرو داخل فایل configuration چک کنید با پشتیبانی سرورتون تماس بگیرید و مشکل اطلاع بدید 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آذر 92 ممنون مسیر پوشه ها صحیح هست اگه صحیح نیست پس چرا بعد از تغیر پرمیشن ها به 777 نصب میشه؟!؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما به مدیریت هاست تون گزارش دادید؟ جوابی ندادند؟ یک بسته جوملا دیگه توی همون هاست نصب کنید و با ان تست کنید ببینید این بسته هم مشکل داره؟ آخرین نسخه جوملا را از جومینا دریافت و نصب کنید 1 واکنش ها : mnkh97 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در آذر 92 با سلام و سپاس به مسئول سرور گزارش دادم جوابی ندادند با نصب جوملای دیگه هم همچنان مشکل پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر