mrt69 4 ارسال شده در آذر 92 با سلام خدمت دوستان گرامیمن می خوام عکس های منوی بالای سایتم رو که ادرسشو در زیر قرار دادم تغیر بدم و عکس های دلخواه خودم رو بزارم من توی منوی بالای قالبی که توی سایتم استفاده کردم یه سری تصویر وجود داره که با کلاس های CSS ایجاد و فراخونی شده و من هر چی گشتم نه توی فایل های CSS و نه فولدر های عکس قالب نتونستم لینک عکس ها رو پیدا کنم که تغیر بدم و عکس های جایگزین خودم رو قرار بدمhttp://ertebatsazan.ir/metroبا تشکر ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام شما اگر تنظیمات فشرده سازی قالب رو غیرفعال کنید بهتر میتونید قالب رو دیباگ کنید به هر حال اون تصاویری که بالای متن منوهاتون هست اونطور که css قالبتون رو دیدم این احتمال هست که از یک تصویر کلی استفاده شده و داخل اون تصویر تعداد زیادی از بند انگشتی ها قرار داده شده و بعد با استفاده از خاصیت background-position تصاویر برای هر قسمت تعیین شده است توی پوشه تصاویر قالبتون باید به دنبال این تصویر کلی بگردید . یعنی یه تصویر با ابعاد بزرگ که داخلش تصاویر کوچک بکار رفته است البته یه روش دیگه هم برای اینکار هست که با توجه به نوع تصاویر بعید میدونم تو قالبتون ازش استفاده شده باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر