poonoodi 2 ارسال شده در آبان 92 سلامنمیدونم چه جوری این مشکل را بیان کنم که منظور را رسانده باشه و گویا باشهاما خلاصه اش اینه کهبا بررسی خطاهای موجود در گوگل وب مستر تولز به این مطلب رسیدم که سایت ام در کنار ادرس صحیح مطالب یک ادرس یا لینک به اصطلاح من درآوردی هم تولید کرده است که توسط وب مستر گوگل شناسایی شده و باعث شده پیچ رنک ام صفر شودهر چه تلاش کردم نتوانستم این لینک ها را از بین ببرم چون منشا مشخصی ندارند !برای مثال اگر سایت من 100 مطلب از شناسه یک تا صد داشته باشدحال شما اگر در جلوی ادرس سایت ام بعد از اسلش عدد 1 تایپ کنید مطلب یک نمایش داده میشودو اگر تا عدد 100 پیش برید میتوانید کل مطالب را یکی یکی ببینیددر حالیکه ادرس درست انها شامل نام مجموعه ها و منو می باشدhttp://my site/1http://my site/2..http://my site/100در جوملا 1.5 چنین مشکلی ندیده بودممدیران محترم در صورت تمایل به کمک می توانند لینک های اصلی را درپیام از من دریافت کنندبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما لینکی آموزشی که دادید این معنی رو میده که شما بعد از ادرس سایت اعداد رو قرار بدید این مشکل پیش میاد! آیا دقیقن منظورتون همین بود؟ از هیچ افزونه ی سئو استفاده نمی کنید؟ می توانم آدرس سایت تان را داشته باشم؟ 1 واکنش ها : poonoodi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما لینکی آموزشی که دادید این معنی رو میده که شما بعد از ادرس سایت اعداد رو قرار بدید این مشکل پیش میاد! آیا دقیقن منظورتون همین بود؟ از هیچ افزونه ی سئو استفاده نمی کنید؟ می توانم آدرس سایت تان را داشته باشم؟ سلام و تشکر من از هیچ افزونه ای تا حالا استفاده نکردم فقط میدونم این بلا ها را افزونه جی اپگرید بسرم اورده پس از اپگرید از جوملا 1.5 به 2.5 و اکنون بعد از دوسال هنوز درگیر هستم برای نمونه یک لینک درست و بهمراه ان چهار لینک غلط از همان صفحه را برای شما پیام کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در آذر 92 متاسفم برای جوملا به خاطر داشتن چنین انجمن هاییاین همه مدت تو انجمن هایش فعالیت کردمولی یکبار نشد که جواب سوال خودم را هم بگیرمنه اینجا بلکه همه جا همین قصه حاکم استاز خود انجمن جوملای اصلی گرفتهتا این انجمن و انجمن اقای فیروزمندان و اقای طالبی و غیرهدر ظاهر در همه این انجمن ها انگار خدایان علم جوملا حضور دارنداما در باطن سواد چندانی وجود نداره تجربه نشون داده اونایی که عالم هستند ، یا تو انجمن ها نیستند و سخت مشغول کار خودشون اندو یا اینکه تو انجمن نظاره گر کار بقیه اند و اصلا دیده نمیشن و نظر و کمک تعطیلالبته حق هم دارند چون هرکسی حاضر نمیشه حاصل زحمات خودش را مفت بده بره و به اصطلاح زکات علم اش را پرداخت کنهبه هر حال کاش میشد یک انجمن حداقل پولی میداشتیم تا اینجوری میتونستیم از این عزیزان کمک بگیریمهمینجا پیشنهاد میدم مدیران انجمن یک بخش از انجمن رو پریمیوم کنند تا افراد حق عضویت بدن و در عوض جواب بگیرندامیدوارم این مطلب رک من باعث ناراحتی نشده باشهقبول کنید انصافا این واقعیت تلخ وجود دارهبا تشکر 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما چند مورد را تست کنید ببینیم تغیری پیدا می کند؟ اول اینکه htaccess. رو به حالت قبلش برگردونید. و سئو رو غیر فعال کنید دوم اینکه از افزونه سئو مثل acesef استفاده کنید و ببینید مجدد تغیر پیدا می کند؟ این را هم توجه کنید که گاهی اوغات بعضی از مشکلات رو نمیشه حل کرد. خیلی اتفاق افتاده همان خدای علمی که شما میگید هسته رو تغیر دادند تا بیان حلش کنند. تازه اگر کامل بتونند مشکلات رو حل کنند. کارهای گفته شده را تست و نتیجه را اعلام کنید 1 واکنش ها : poonoodi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما چند مورد را تست کنید ببینیم تغیری پیدا می کند؟ اول اینکه htaccess. رو به حالت قبلش برگردونید. و سئو رو غیر فعال کنید دوم اینکه از افزونه سئو مثل acesef استفاده کنید و ببینید مجدد تغیر پیدا می کند؟ این را هم توجه کنید که گاهی اوغات بعضی از مشکلات رو نمیشه حل کرد. خیلی اتفاق افتاده همان خدای علمی که شما میگید هسته رو تغیر دادند تا بیان حلش کنند. تازه اگر کامل بتونند مشکلات رو حل کنند. کارهای گفته شده را تست و نتیجه را اعلام کنید سلام و تشکر اقای میری عزیز ممکنه اطلاعات بیشتری در مورد این کامپوننت اسی صف به من بدین به نظر شما سئوی این برنامه فراتر از سئوی موجود در جوملا است ؟ من با داشتن سئوی جوملا سایت را بی نیاز از برنامه اضافی میدانستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما سئوی جوملا در حالت عادی چندان قوی نیست. و این یک واقعیت است از acesef که استفاده کنید لینک ها رو برای گوگل بهینه می کند و مشکلی نباید داشته باشید حال با این مشکل شما کامپوننت رو نصب و تنظیمات دلخواه رو انجام بدید و نتیجه را اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر