hashemi 1 ارسال شده در آبان 92 چرا هیشکی کمک نمیکنه الان نمیدونم چیکار اصلا باید بکنم http://islamiccivilization.ir بگید چه فایلی رو از هاست باید پاک کنم کجاشه؟؟؟ دسترسی به سی پنل و مدیریت سایت هم دارم کامل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 توی پوشه template وارد پوشه قالب سایتون بشید و فایلهای index رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hashemi 1 ارسال شده در آبان 92 توی پوشه template وارد پوشه قالب سایتون بشید و فایلهای index رو چک کنید رفتم چک کردم چطور بفهمم کدومو باید پاک کنم؟ با چی جابجاش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 چرا هیشکی کمک نمیکنه شما سوال بپرسید اگر جواب ان را بدانیم کمک خواهیم کرد بگید چه فایلی رو از هاست باید پاک کنم کجاشه؟؟؟ از سایت تون و دیتابیس نسخه پشتیبان بگیرید سیستم تون رو با ابزار های امنیتی اسکن کنید در بین فایل های جوملا تون توی روت جوملا ببینید فایل index.html وجود دارد یا خیر / اگر بلی حذف کنید شاید نام های دیگه مثل index2.php یا ... هر فایل مشکوکی که شک دارید و مطمئن هستید برای جوملا نیست را پاک کنید کلیه پسوردها را عوض کنید به مسئول هاست بگید ه-ک از سمت شما بوده یا سرور؟ برای اینکه بدونید مشکل از فایل index.php قالب تان نیست / قالب را از مدیریت تغیر بدید ببینید صفحه ه-ک شده می رود یا خیر نتیجه را اعلام کنید 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 92 سلام بعضی اوقات فایل ایندکس موجود در روت هم میتونه باشه. فایل index.php و indx2.php را از داخل روت پاک کرده و از جوملای هم ورژن خود جایگزین کنید با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر