asreteb 0 ارسال شده در آبان 92 سلام بر اساتید گرامی چند روزیه سایتم باز دید کنندگانی با ای پی امریکا بدون اینکه ویندوز و مورگرشان ثبت بشه وارد سایتم شدن و نظرات پرپوچ می زارن میترسم امنیت سایتم به خطر بیفته لطفا راهنماییم کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آبان 92 آیا استفاده از کپچا رو برای میهمانان فعال کرده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آذر 92 آیا استفاده از کپچا رو برای میهمانان فعال کرده اید؟ کپچا چیه کجاست --------------------------------------------------------------------------------------------- فعال کردم --------------------------------------------------------------------------------------------- فایده نداره روی k2 اثری نداره --------------------------------------------------------------------------------------------- کپچا را فعال کردم اما نمایش نمی دهد نه در بخش ثبت نام نه در بخش کامنت هیچ کجا نشان نمی دهد فقط عنوانش هست که کد امنیتی را وارد کنید www.asreteb.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) کپچای خود کامپوننت کا2 رو از تنظیمات فعال کن پلاگین کپچای جوملا رو نیز از طریق آموزش لینک زیر فعال کن ************ لینک حذف گردید ! ************ ویرایش شده آذر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آذر 92 کپچای k2 فعال کردم اما چیزی نمایش نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اگر استفاده از نظرات کی2 خیلی براتون اهمیت نداره پیشنهاد میکنم از جی کامنت را کومنتو استفاده کنید فوق اعاده امکانات زیادی می دهند و دسترسی بیشتری برای نظرات خود دارید. جلوگیری از اسپم بسیار مناسبی دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اگر استفاده از نظرات کی2 خیلی براتون اهمیت نداره پیشنهاد میکنم از جی کامنت را کومنتو استفاده کنید فوق اعاده امکانات زیادی می دهند و دسترسی بیشتری برای نظرات خود دارید. جلوگیری از اسپم بسیار مناسبی دارند سلام با k2 سازگاره؟ نمیشه کپچا راه انداخت اخه جی کامنت کار نکرد این روباتها دران دیونم می کنند نمیشه کاری کرد نتونن بیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 اگه آی پی ها یکیه فعلا آی پیشون رو مسدود کن تا مشکلت برطرف بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما جی کامنت با کی2 کار می کنه. یک سرچی باید بکنید و پلاگین اتصال این دو کامپوننت را پیدا کنید و نصب کنید. سپس از جی کامنت استفاده کنید rsfirewall هم حتمن نسخه ارجینال ان را نصب کنید 1 واکنش ها : MyroxSoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما جی کامنت با کی2 کار می کنه. یک سرچی باید بکنید و پلاگین اتصال این دو کامپوننت را پیدا کنید و نصب کنید. سپس از جی کامنت استفاده کنید rsfirewall هم حتمن نسخه ارجینال ان را نصب کنید سلام هرچی گشتم پلاگینی پیدا نکردم کسی از دوستان داره بهم بده دلیل فعال نشدن کپچا چیه اخه هیچ کس نیست بدونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما ببفرمایید : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13855599551.zip 1 واکنش ها : asreteb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asreteb 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما ببفرمایید : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13855599551.zip سلام خدا از اقای کمت نکنه یه مشکل دیگه وقتی روی جی کامنت فعال می زنم این عبارت {jcomments on} میاد ذخیره که میکنم همین عبارت نشان می دهد صفحه نظرات نشون نمیدهد ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر