vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 در افزونه فوكاگالري ميخواهم در بخش مشخص شده بكراند حاوي عكس بزارم لينك سايتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در این آدرس : http://mint-assist.ir/02/components/com_phocagallery/assets/phocagallery.css خط 2 این کد قرار داره #phocagallery { margin: 0; padding: 0; width: auto; } می تونید هر بک گراندی که خواستید قرار بدید 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما در این آدرس : http://mint-assist.ir/02/components/com_phocagallery/assets/phocagallery.css خط 2 این کد قرار داره #phocagallery { margin: 0; padding: 0; width: auto; } می تونید هر بک گراندی که خواستید قرار بدید دوست عزيز با يك مثال ميگفتي دقيقا كد بايد به چه شكل باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما مثلن مثال زیر #phocagallery { margin: 0; padding: 0; bacground:url('../images/pic.png') width: auto; } باید دقت کنید که ادرس دهی درست باشه تا عکس که با نام pic.png در فایل images قالب قرار دارد نمایش داده شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما مثلن مثال زیر #phocagallery { margin: 0; padding: 0; bacground:url('../images/pic.png') width: auto; } باید دقت کنید که ادرس دهی درست باشه تا عکس که با نام pic.png در فایل images قالب قرار دارد نمایش داده شود. درست نشد ، من دقيقا همون كدي كه گفتيد رو با تغيير ادرس عكس در مسيري كه گفتيد ذخيره كردم مسير عكس من اينجا بود http://mint-assist.ir/images/pict/logo-1.jpg و كد اينجوري تغيير كرد #phocagallery { margin: 0; padding: 0; bacground:url('../images/pict/logo-1.jpg') width: auto; } اگه همه چي درست هست ميخواهيد دسترسي سايت و هاست رو بگم خودتون ببنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما متن بنده رو با دقت بخونید بنده عرض کردم درون فایل images قالب شما درون فایل images جوملا قرار دادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما متن بنده رو با دقت بخونید بنده عرض کردم درون فایل images قالب شما درون فایل images جوملا قرار دادید الان عكس در پوشه images قالب هست www.mint-assist.ir/templates/jm_galaxy/images/logo-1.jpg و اين هم مسير كدي كه گفتيد http://mint-assist.ir/components/com_phocagallery/assets/phocagallery.css كجاي كارم درست نيست چون بكراند اضافه نشد لينك يكي از بخشهاي مربوط به فوكاگالري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما با عرض پوزش , این اشتباه از من بود همین تغیرتی رو که دادید دست نزنید فقط کد زیر را جایگزین کد بالا که دادم قرار بدید #phocagallery { margin: 0; padding: 0; bacground:url('../images/pict/logo-1.jpg'); width: auto;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما با عرض پوزش , این اشتباه از من بود همین تغیرتی رو که دادید دست نزنید فقط کد زیر را جایگزین کد بالا که دادم قرار بدید #phocagallery { margin: 0; padding: 0; bacground:url('../images/pict/logo-1.jpg'); width: auto; } دوست عزيز با اين كد هم بكراند اضافه نشد اگه منظورتون اين بود كه مسير عكس از images جوملا بياد عكس فعلي در هر دو مسير قالب و خود جوملا هست و هر دو كد رو امتحان كردم خودتون هم ميتونيد در مسيرها بالا ببنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما هنوز ویرایشی که گفتم را انجام ندادید در فایل css ای که لینک دادم در اوایل کد زیر قرار دارد #phocagallery { margin: 0; padding: 0;bacground:url('../images/logo-1.jpg') width: auto;} شما زیر را جایگزین کد بالا در همان فایل کنید #phocagallery { margin: 0; padding: 0;bacground:url('../images/logo-1.jpg'); width: auto;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما هنوز ویرایشی که گفتم را انجام ندادید در فایل css ای که لینک دادم در اوایل کد زیر قرار دارد #phocagallery { margin: 0; padding: 0;bacground:url('../images/logo-1.jpg') width: auto;} شما زیر را جایگزین کد بالا در همان فایل کنید #phocagallery { margin: 0; padding: 0;bacground:url('../images/logo-1.jpg'); width: auto;} ببخشيد شرمنده اميدوارم از دستم ناراحت نشويد ولي اگه الان ببنيد اين كد #phocagallery { margin: 0; padding: 0; bacground:url('../images/logo-1.jpg'); width: auto; } در فايل من هست بازهم نيامد ميخواهد دسترسي هاست و سايت رو بگم خودتون بررسي و اطلاح كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر