irannnnn 6 ارسال شده در آبان 92 با سلام میخواستم بدونم وقتی کالایی را برای فروش میزارم ... این جزییات کالا شامل قیمت ، حجم ، نوع، و... را چه می نامند؟ یعنی چه افزونه ای هست؟ و آیا کسی چیزی میشناسه معرفی کنه؟ (البته سایت من فروش فایل و دانلود هست) .. 1 واکنش ها : MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 92 سلام برادر عنوان تاپیک نامناسب! محتوای تاپیک هم گنگ!! خب خودتون میگین جزئیات فایل بعد میگید به اینا چی میگن؟ کمی شفاف تر اگر ممکنه 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در آبان 92 آقای انگوتی عزیز... راستش یه دونه با موضوع درست گذاشتم کسی جواب نداد... مجبور شدم اینو بزارم...البته جایی قبلا خوندم که اسم بخصوصی داشت فراموش کردم آقای انگوتی عزیز یکی دو پیام هم به شما دادم...به دستتون رسید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آبان 92 با سلام میخواستم بدونم وقتی کالایی را برای فروش میزارم ... این جزییات کالا شامل قیمت ، حجم ، نوع، و... را چه می نامند؟ یعنی چه افزونه ای هست؟ و آیا کسی چیزی میشناسه معرفی کنه؟ (البته سایت من فروش فایل و دانلود هست) .. براي فروش فايل از اين استفاده كنيد. http://www.joomina.ir/joomla-extension-bank-commerce/512-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%AF.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر