arsenpedi 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان. من خبرهای ویژهم که توی صفحه ی اصلی میاد به ترتیب آخرین خبر نمیشه این در حالی که من از طریق منوی اصلی تو مدیریت سایتم هم ترتیب نمایش مطلب را گذاشتم روی جدیدترین ها در اول. فقط واسه صفحه ی اولم اینطور میشه ولی واسه بقیه منوهام درسته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirkabir 1 ارسال شده در آبان 92 تا اونجایی که من می دونم خبرهای ویژه به ترتیب زمانی که ویژه میشن قرار میگیرن نه به اون ترتیبی که ایجاد شدن یعنی دو مطلب یکی قدیمی و دیگری جدید را که ویژه میکنی اگر مطلب قدیمی را بعد از مطلب جدید ویژه کنی بالا قرار میگیرد 1 واکنش ها : arsenpedi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsenpedi 0 ارسال شده در آبان 92 تا اونجایی که من می دونم خبرهای ویژه به ترتیب زمانی که ویژه میشن قرار میگیرن نه به اون ترتیبی که ایجاد شدن یعنی دو مطلب یکی قدیمی و دیگری جدید را که ویژه میکنی اگر مطلب قدیمی را بعد از مطلب جدید ویژه کنی بالا قرار میگیرد من همون موقع که ایجادش می کنم اونو ویژه می کنم. که دقیقا تاریخ ویژه شدن با تاریخ ایجاد یکی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام به غیر از اینکه تعیین میکنید که مطالب بر اساس جدیدترینها در اول مرتب شوند باید پارامترهای دیگر را هم به درستی تنظیم کنید چون تاثیرگذارند مثلا توی همون تنظیمات منوتون گزینه دیگری هست که براساس مجموعه هم میسنجه که کافیه روی بدون مرتب سازی قرار بدید و همچنین تعیین کنید که مطالب براساس چه نوع تاریخی مرتب شوند و ... موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر