aminislami 1 ارسال شده در مهر 92 سلام بر دوستان جومینایی بنده چندی پیش یک هاست دایرکت ادمین خریدم، با یه دامین. جوملامو توی اون دامین آپلود کردم. امروز دامین رو عوض کردم (چون دامینی که باهاش هاست رو خریدم، کلا موقت بود) اما زمانی که می خوام جوملا رو نصب کنم با این پیغام مواجه میشم To change this page, upload your website into the public_html directory با توجه به اینکه فایلای جوملا رو توی public_html آپلود کردم، این پیام چه معنایی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام بعد از ورود به فایل منیجر ابتدا وارد پوشه domains شوید و سپس وارد پوشه ای که هم نام آدرس سایتتون هست شوید در اینجا پوشه ای به نام public_html قرار دارد که میبایست فایلهای جوملاتون رو در این پوشه آپلود کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminislami 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام بعد از ورود به فایل منیجر ابتدا وارد پوشه domains شوید و سپس وارد پوشه ای که هم نام آدرس سایتتون هست شوید در اینجا پوشه ای به نام public_html قرار دارد که میبایست فایلهای جوملاتون رو در این پوشه آپلود کنید موفق و پیروز باشید یا حق با تشکر از شما دوست عزیز اگه تو پستی که من گذاشتم دقت کرده باشید، متوجه میشید که بنده عرض کردم: «با توجه به اینکه فایلای جوملا رو توی public_html آپلود کردم، این پیام چه معنایی داره؟» اما یه تیکت به پشتیبانی فنی سایت دادم و اونا این جواب رو دادند: «این صفحه ارور نیست بلکه صفحه دیفالت دایرکت ادمین بود . که لازم بود حذف نمایید» خودشون برام حذفش کرده بودند و کارم درست شد و راه افتاد، فقط نمی دونم چی چی رو حذف کردن؟ صفحه دیفالت دایرکت ادمین دیگه چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خوشحالم مشکلتان حل شده در کنترل پنل دایرکت ادمین بصورت پیشفرض یک فایل با نام index.html در روت هاست(public_html) وجود دارد که باید حذف شود... موفق باشید 2 واکنش ها : aminislami و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر