mht-joomla 0 ارسال شده در مهر 92 سلام به دوستان عزیز : من یه سایت با جوملا 2.5 بصورت لوکال طراحی کردم و حالا بعد از انتقال به هاست رایگان جهت تست به خطای برخورد میکنم که اونم بعد از انجام تمام کارهای لازم برای انتقال سایت که دایره المعارف جومینا توضیح داده. Database connection error (2): Could not connect to MySQL. وقتی آدرس سایت رو فرخوانی میکنم خطایی که بالا نوشتم تو یک صفحه سفید ظاهر میشه؟ :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مهر 92 با سلام به احتمال خيلي زياد شما فايل configuration.php رو درست کانفيگ نکرديد. مهمترين خطوطي که بايد اديت شوند عبارتند از public $user = 'يوزر نيم ديتابيسي که ساختيد رو وارد کنيد';public $password = 'پسورد ديتابيس را وارد کنيد';public $db = 'نام ديتابيس را وارد کنيد'; اين خطوط هم بايد اديت شوند تا بتوانيد افزونه ها را نصب کنيد public $log_path = ' آدرس کامل فولدر logs';public $tmp_path = '/آدرس کامل فولدر tmp'; موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mht-joomla 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام به احتمال خيلي زياد شما فايل configuration.php رو درست کانفيگ نکرديد. مهمترين خطوطي که بايد اديت شوند عبارتند از public $user = 'يوزر نيم ديتابيسي که ساختيد رو وارد کنيد'; public $password = 'پسورد ديتابيس را وارد کنيد'; public $db = 'نام ديتابيس را وارد کنيد'; اين خطوط هم بايد اديت شوند تا بتوانيد افزونه ها را نصب کنيد public $log_path = ' آدرس کامل فولدر logs'; public $tmp_path = '/آدرس کامل فولدر tmp'; موفق باشيد دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی تک تک این کارها رو انجام دادم فایده نداشت اگر راهنمایی بیشتری دارین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مهر 92 با سلام من اين کار رو زياد انجام دادم ولي هميشه اين پيغام خطايي که ميده مربوط ميشه به اطلاعات نادرست در فايل configuration.php که بعد از اصلاح آن درست ميشه بازم از دوستان اگر کسي راهي به نظرش ميرسه پيشنهاد بده موفق باشيد 1 واکنش ها : mht-joomla نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mht-joomla 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام من اين کار رو زياد انجام دادم ولي هميشه اين پيغام خطايي که ميده مربوط ميشه به اطلاعات نادرست در فايل configuration.php که بعد از اصلاح آن درست ميشه بازم از دوستان اگر کسي راهي به نظرش ميرسه پيشنهاد بده موفق باشيد سلامی دوباره : دوست عزیز کاملا حرف شما درست بود اما اشکال از من نبود از اون دو هاست رایگانی که استفاده میکردم مشکل بود که با انتقال سایتم روی یک هاست خارجی رایگان مشکلم به راحتی برطرف شد و بازهم از پاسختون که باعث تجدید نظرم شد ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر