MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 سلام من از جوملا 2.5.14 استفاده میکنم هربار که یه مطلب جدید منتشر میکنم وقتی بعدش میرم که مطلب رو ویرایش میدم بعد از ذخیره کردن تیک در انتظار تایید میخوره (تیک نارنجی ) و هر کاری میکنم دیگه منتشر نمیشه تا هر وقت که خودش دلش بخواد باید چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 92 سلام من از جوملا 2.5.14 استفاده میکنم هربار که یه مطلب جدید منتشر میکنم وقتی بعدش میرم که مطلب رو ویرایش میدم بعد از ذخیره کردن تیک در انتظار تایید میخوره (تیک نارنجی ) و هر کاری میکنم دیگه منتشر نمیشه تا هر وقت که خودش دلش بخواد باید چه کار کنم؟ در هنگام ویرایش در سمت چپ منویی هست که شما باید تاریخ ویرایش مطلب رو پاک کنید تا درست بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به مدیریت هاست تون بگید تاریخ هاست رو تنظیم کند به تنظیمات اصلی سایت بروید و ساعت محلی را روی tehran قرار بدید و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر