vahid62 1 ارسال شده در مهر 92 سلام چطور ميشه عنوان مطلبي كه انگليسي هست رو از چپ به راست نوشت؟ به طور پيش فرض تمام عناوين مطلب از رساي به چپ هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
icons 4 ارسال شده در مهر 92 سلام خودم یه مشکل داشتم کسی از عزیزان پاسخگو نبود. گفتم مشکل شمارو حل کنم این به نوع قالب شما بر میگرده که راست چینه. برای تغییر اون باید کلاس عنوان قالبتون رو از Right به Left تغییر بدید برای وسط چین هم باید مقدار center رو وارد کنی اگه قالبتون رو بهم نشون بدی بهت میگم دقیقا باید تو کدوم قسمتش ویرایش لازم رو انجام بدی 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در مهر 92 سلام خودم یه مشکل داشتم کسی از عزیزان پاسخگو نبود. گفتم مشکل شمارو حل کنم این به نوع قالب شما بر میگرده که راست چینه. برای تغییر اون باید کلاس عنوان قالبتون رو از Right به Left تغییر بدید برای وسط چین هم باید مقدار center رو وارد کنی اگه قالبتون رو بهم نشون بدی بهت میگم دقیقا باید تو کدوم قسمتش ویرایش لازم رو انجام بدی دوست عزيز ولي نميخواهم كل قالبم رو چپ چين كنم فقط ميخواستم چدتا مطلب كه عناوينش انگليسي هست رو برخلاف بفيه عناوين كه فارسي هست چپ چين باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر