computer_prospect 34 ارسال شده در بهمن 89 سلام خدمت همه دوستان مخصوصا دوست خوب و مهربانم آقای رزاقی عزیز که زحمت کامپوننت قرآن با ایشون بوده و ایشالا خدا هر حاجتی دارن برآورده به خیر بگردانه انشا الله . چند تا سوال دارم در مورد این کامپوننت برای تغییرات کوچیک : 1- چرا زمانی که بر روی دکمه پخش صوت کل سوره کلیک می کنیم صدایی پخش نمی شود و Error می دهد ؟ 2- آیا می شود رنگ سبز زمینه رو تغییر داد ؟ اگر بله از کجا ؟ 3- آیا می شود صوت انگلیسی را به همراه مشاهده ترجمه حذف کرد (زمانی که بر روی یک سوره کلیک می کنیم ) ؟ پیشاپیش سپاسگزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز تمام قرآن پخش نمی شود زیرا از اصل فایلها مشکل پیدا کرده اند مربوط به سایت صداهای قرآن می شه حجمشون به نظر زیاد باشه البته من تست کردم بعضی آیات رو که تو نصب شده من نمی خوند تو سایت اصلی هم نمی خوند امکان عوض کردن رنگها وجود دارد البته درباره برداشتن ترجمه و صدای انگلیسی هم این امکان وجود داره که در دو مورد اخیر باید کدها رو دستکاری کنید برای رنگ تغییر رنگ سبز به این آدرس برید url("components/com_alfurqan15x/images/bg34.png") تصویر رو دانلود کنید و رنگش رو عوض کنید درباره زبان انگلیسی هم باید صبر کنید تا براتون پیدا کنم یا اینکه رفقا جوابتون رو بدن موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر