offlinebaz1 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام تو سایتتون دنبال مشکلم گشتم اما به نتیجه ای نرسیدم هنگام ورود به صفحه مدیریت جوملا ارور 404 میده نمیدونم مشکل از کجاست آیا از طریق هاست میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟ ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما برسی کنید پوشه administrator تغیر نام داده نباشید و یا حذف نشده باشد نتیجه رو اعلام کنید 1 واکنش ها : offlinebaz1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
offlinebaz1 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما برسی کنید پوشه administrator تغیر نام داده نباشید و یا حذف نشده باشد نتیجه رو اعلام کنید ممنون از پاسخ سریعتون خیر این پوشه رو تغییر نام ندام وسر جاش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام خود به خود که اینطور نشده؟ افزونه ای نصب کردید که اینطور شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
offlinebaz1 0 ارسال شده در مهر 92 سلام خود به خود که اینطور نشده؟ افزونه ای نصب کردید که اینطور شد حرف شما درسته ولی من یادم نیست آخرین بار چه تغییر اتی رو دادم حالا این مشکل اگه از نصب افزونه ای باشه باید اونو از هاست غیر فعال کنم لطف میکنید دقیق بگید از کجا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلامدر دیتابیس از طریق جدول extensions میتونید افزونه ها رو غیر فعال کنید فیلد enabled رو 0 یا 1 کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
offlinebaz1 0 ارسال شده در مهر 92 سلام در دیتابیس از طریق جدول extensions میتونید افزونه ها رو غیر فعال کنید فیلد enabled رو 0 یا 1 کنید اینجا من کلی افزونه دارم هر کدوم رو امتحان کردم درست نشد بیشترین افزونه هایی رو که باعث این مشکل میشن لطف میکنید بگید کدوم هستن اگه مشکل از افزونه ها نباشه امکان داره از جای دیگه ای باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما خب شما هم که یادتون نمیاد چه تغیراتی دادید. فعلن همین افزونه های که پیش فرض برای جوملا نیست و شما نصب کردید , همه رو غیر فعال کنید محتویات پوشه administrator هم چک کنید که فایل ها سر جاش باشند مثل index.php نتیجه رو اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر