rashidd 2 ارسال شده در مهر 92 با سلام دیشب سایتم ه-ک شد شخصی نوشته بود "ه-ک شده توسط هکر سایتتون امنیت نداره" آیا جوملا 2.5 اینقدر امنیتش پایین هست که به راحتی ه-ک می شه الان من دارم سایتم رو بازگردانی می کنم لطفا برای امنیت جوملا 2.5 یه راه حلی پیدا کنید houra313.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 دوست عزیز امنیت جوملا بالا هست ولی شما هم باید کارهایی انجام بدین. 1. افزونه های امنیتی نصب کنین 2 تا از بهترین ها admintools rsfirewall 2. مسیر پوشه مدیریت سایت رو تغییر بدین 3. فایل htacsses رو تغییر بدین و چند کد برای جلوگیری از حملات اضافه کنید 4. جوملا رو به 2.5.14 آپدیت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما رمز گذاری پوشه administrator خیلی می تونه کمک حال باشه مقاله های زیادی تو انجمن هست حتمن بخونید مواردی که مطرح شد هم جزو اساسی ترین ها بودند باید رعایت بشه البته افزونه امنیتی کاری جز اسکن سایت شما نمی کنه. بعد اسکن باید خودتون مشکلات رو رفع کنید بعد این کارها دوباره به هکر بگین بیاد ه-ک کنه ببینیم چقدر توانایی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 یه چیز دیگه هم یادم رفته بود عوض کردن پسوند دیتابیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rashidd 2 ارسال شده در مهر 92 چطور پسوند دیتا بیس رو عوض کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مهر 92 چطور پسوند دیتا بیس رو عوض کنم باسلام برای تغییر پسورد دیتابیس شما باید از طریق مدیرت هاست اقدام کنید اگر دایرکت ادمین است yoursitename :2222 درنتیجه پس از وارد کردن رمز و لوگین شدن به قسمت MySQL Management دیتابیس را انتخاب کنید سپس رمز آن را Modify کنید و رمز جدید بگذارید سپس یادتون نره که باید در configuration.php در public html هم رمز را ست کنید... موفق و موید باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام من خودم میتونم رمز گذاری administratorرایا بایدهاستینگم انجام بده گه من میتونم چگونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مهر 92 سلام من خودم میتونم رمز گذاری administratorرایا بایدهاستینگم انجام بده گه من میتونم چگونه اگر اطلاعات کاربری هاستتون رو دارید که خودتون راحت میتونید اینکار را انجام دهید.... مراحل کار را هم در پاسخ قبلی توضیح دادم... موفق و موید باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام هاست من سی پنل من بلد نیستم کجاباید برم برای administratorکه حک نشم ساده ترتوضیح بدین---------------------------------------------سلام من واردهاست سی پنل شدم وفایلFile Manager رابازکردمpublic_html بعد فایل administratorانجادبودکلیک راست کردم حالا باید گذینه Password Protect رابزنم ورمزبدم درسته یا اشتباه لطفا بگین پست قبلی رانشد ویرایش کنم---------------------------------------------سلام این سوال اخری من میتونه کسی پاسخ بده که حک نشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مهر 92 سلام من واردهاست سی پنل شدم وفایلFile Manager رابازکردمpublic_html بعد فایل administratorانجادبودکلیک راست کردم حالا باید گذینه Password Protect رابزنم ورمزبدم درسته یا اشتباه لطفا بگین پست قبلی رانشد ویرایش کنم باسلام ببینید شما برای protect کردن 3 فیلد را میبینید یکی برای پیغام یکی برای نام کاربری یکی برای پسوورد سپس دکمه enable فعال کنید... از این به بعد اگر تو نوار آدرس بزنید دیگه کسی نمیتواند صفحه مدیریت شمارا ببیند Have Nice Time نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر