alikh 3 ارسال شده در مهر 92 باسلام خدمت دوستان عزیز من می خواهم سایتم را در گوگل دسته بندی کنم من می خواهم با جستوجوی سایتم قسمت های مختلف آن در زیر اسم سایتم بیاید برای مثال همین سایت جومینا لطفا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام اگر سایت شما تعداد لینک های ثبت شده اش در گوگل زیاد باشه برخی از اونها تعداد بازدیدشون زیادتر از بقیه باشه گوگل خودش اونا رو لیست میکنه این چیزی نیست که شما بتونید معین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikh 3 ارسال شده در مهر 92 سلام اگر سایت شما تعداد لینک های ثبت شده اش در گوگل زیاد باشه برخی از اونها تعداد بازدیدشون زیادتر از بقیه باشه گوگل خودش اونا رو لیست میکنه این چیزی نیست که شما بتونید معین کنید باسلام رامین عزیز می تونم بپرسم تعداد لینک ها باید چقدر باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام دقیق که نمیشه، من به تازگی سایتی قبت کردم، اگر در گوگل وستاپارکت جستجو کنید میاره این سایت 500 تا لینک داشت و در حالی که بازدیدی نداره ولی گوگل در زیر آدرس سایت چندتا آدرس دیگه نشون میده، به نظر من این تنها به خاطر ازدیاد لینک ها است در حالی که سایتی دارم که 2 ساله ثبت شده و چون لینکش کمتره اینطوری نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikh 3 ارسال شده در مهر 92 سلام دقیق که نمیشه، من به تازگی سایتی قبت کردم، اگر در گوگل وستاپارکت جستجو کنید میاره این سایت 500 تا لینک داشت و در حالی که بازدیدی نداره ولی گوگل در زیر آدرس سایت چندتا آدرس دیگه نشون میده، به نظر من این تنها به خاطر ازدیاد لینک ها است در حالی که سایتی دارم که 2 ساله ثبت شده و چون لینکش کمتره اینطوری نشون نمیده باتشکر از شما ولی من سایتی می شناسم که با وجود اینکه 37 تا لینک داره بخش های مختلف آن زیر اسم سایتش می آید من به تازگی سایت زده ام و حدود دو تا سه هفته می شود و تعداد لینک هایم هنوز سه تا است شما راهی برای افزایش لینک سراغ دارید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام ممکنه سایتی که میفرمایین پربازدید بااشه، در این حالت هم میشه برای افزایش دائمی بازدید شما راهی ندارید جز قرار دادن مطالب مفید در سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikh 3 ارسال شده در مهر 92 سلام ممکنه سایتی که میفرمایین پربازدید بااشه، در این حالت هم میشه برای افزایش دائمی بازدید شما راهی ندارید جز قرار دادن مطالب مفید در سایت ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر