askari.mahdi 0 ارسال شده در مهر 92 سلامدوستان امیدوارم بتونم جواب سوالم رو بگیرمسوالم اینه که در سایت من بعد از این که کاربران ایمیل خودشونو وارد می کنن اگه یاهو باشه لینک فعالسازی براشون ارسالمیشه ولی اگه جی میل باشه، این لینک براشون ارسال نمیشهلطفا اساتید کمک کننممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما تنظیمات smtp رو از ایمیل هاست تنظیم کنید و سپس مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
askari.mahdi 0 ارسال شده در مهر 92 ممنونم محمدحسین عزیز میشه لطف بفرمایید که smtp رو چه جوری تنظیم کنم؟ یعنی هر گزینه رو روی چی بذارم؟ چون تشخیص هویت smtp رو فعال کردم ولی همچنان مشکل به قوت خودش باقیه ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما بارها توضیح داده شده که چگونه تنظیم شود فقط کافیه جستجو کنید فقط بجای اینکه از ایمیل یاهو قرار بدید باید از ایمیل هاست قرار بدید و مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر