langroud 0 ارسال شده در مهر 92 سلام.من هرچی پلاگین نصب میکنم که در مطالب استفاده میشن و با کروشه کار میکنه ، کار نمیکنن و عین کد تو جوملا ظاهر میشه.باید چیکار کنم؟ مثلا کد زیر {music}files/mp3/mesaal.mp3{/mp3} همین اجرا نمیشه و تو خروجی عینا کد بالا میاد همه پلاگینا اینجوریه... چیکار باید کرد؟ مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) درود بر شما موقع درج کد ویرایشگر را تغیر میدهید؟ یعنی تبدیل به ویرایشگر html می کنید؟ دقت کنید که پلاگین فعال باشد ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
langroud 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما موقع درج کد ویرایشگر را تغیر میدهید؟ یعنی تبدیل به ویرایشگر html می کنید؟ دقت کنید که پلاگین فعال باشد خیر.من مراحل زیر رو طی کردم انواع ویرایشگرهارو تست کردم(از قسمت کانفیگ) از قسما اچ تی ام ال ویرایشگر هم وارد کردم.باز همین مشکل هست پلاگین هم فعال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر