vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان میخواستم بدونم کسی از بچه ها میتونه نحوه ساخت یه دکمه سفارشی رو آموزش بده مثل عکس زیر عمل کنه : مثلا در حالت عادی قسمت بالای تصویر رو نمایش بده وقتی موس میاد روی دکمه قسمت وسط عکس رو نشون بده و وقتی کلیک میکنی قسمت پایین عکس رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 خوب اين عكس كه مربوط به دكمه خريد قالب بازار هست. توي كدهاش كلاس شو پيدا كن با webdeveloper استفاده كن ازش... 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 خوب اين عكس كه مربوط به دكمه خريد قالب بازار هست. توي كدهاش كلاس شو پيدا كن با webdeveloper استفاده كن ازش... بله کاملا درسته اما خب اونجا کارش ثبت کردنه من مثلا شاید بخوام یه لینک باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 ببين css ربطي به اينكه اون دكمه چه عملي انجام ميده نداره كه... اگر با css آشنايي نداري يكم سخته واست همچين دكمه اي رو ايجاد كني. بايد واسه دكمه يه كلاس تعريف كني بعد توي فايل css بهش استايل بدي كه استايلشو ميتوني از توي همون قالب بازار كپي كني 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 ببين css ربطي به اينكه اون دكمه چه عملي انجام ميده نداره كه... اگر با css آشنايي نداري يكم سخته واست همچين دكمه اي رو ايجاد كني. بايد واسه دكمه يه كلاس تعريف كني بعد توي فايل css بهش استايل بدي كه استايلشو ميتوني از توي همون قالب بازار كپي كني مرسی خب منم واسه اینکه بلد نیستم درخواست کردم کسی که بلده از ابتدا تا انتها آموزشش بده . فکر کنم به درد خیلی ها بخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما لینک سایت تان را بدهید باید در hover active visited موقعیت های مختلف تعریف بشه اگر کمی هم css بلد باشید می توانید درستش کنید 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما لینک سایت تان را بدهید باید در hover active visited موقعیت های مختلف تعریف بشه اگر کمی هم css بلد باشید می توانید درستش کنید سایت مشکلی نداره دوست عزیزم درخواست کردم که کسی از دوستان که بلده نحوه ساخت یک دمکه سفارشی رو توضیح بده ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 سایت مشکلی نداره دوست عزیزم درخواست کردم که کسی از دوستان که بلده نحوه ساخت یک دمکه سفارشی رو توضیح بده ممنونم ببين دوست عزيز توضيح ساختن يك دكمه واسه كسي كه css و html آشنا باشه چيزه خاصي نيست من توي همون پست اول توضيح دادم اما آموزش css و html يه چيز ديگه هست و خيلي طولاني... 2 واکنش ها : vapa_71 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر