pariya1420 4 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان نمیدونم سوال رو جای درستش مطرح کردم یا نه.من می خوام یه سایت برای یک فست فود طراحی کنم بر پایه جوملا 3 . از مسئله طراحی قالب که بگذریم، می خواستم بدونم به نظرتون برای سفارش آنلاینش چی کار کنم؟ آیا پلاگین مناسبی برای این کار هست؟ تعریف من از پلاگین مناسب: امکان تعیین روش پرداخت : انلاین یا حضوری امکان اعمال تخفیف هشدار به رستوران در هنگام دریافت سفارش جدید : با sms پیام مناسب به مشتری بعد ثبت سفارش : اینم با sms اگه کسی تجربه داری در این زمینه خیلی لطف میکنه راهنمایی کنه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما اول توصیه میکنم با جوملا 3 سایتی طراحی نکنید تا نسخه 3.5 ان منتشر بشه با ار اس فرم می تونید فرم سفارش را بسازید و به عنوان مثال به پیامک ایرانیان وصلش کنید تا هم انلاین پرداخت بشه هم اس ام اس ارسال بشه البه برای تخفیف باید برنامه نویسی انجام بشه نمیدونم پلاگینش هست یا خیر 1 واکنش ها : pariya1420 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در مهر 92 بنظر من فروشگاه ساز رو میشه در این زمینه نیز بکار گرفت. چون دقیقا خواسته های شما رو با امکانات بیشتر فراهم میکنه. مثلا میتونید یک غذا تعریف کنید و برای غذا فیلدهای سفارشی از نوع مثلا سالاد و نوشابه و ... تعریف کنید و به فیلدها نیز قیمت بدهید تا کاربر بتونه براحتی خرید کنه. بتونه آنلاین یا درب منزل پرداخت کنه. و همچنین از تخفیف استفاده کنه. میتونه ثبت نام کنه و یکبار آدرسش رو وارد کنه و هر بار که سفارش دریافت شد دیگه نیازی به درج اطلاعات نباشه و کلی مزایای دیگر 1 واکنش ها : pariya1420 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pariya1420 4 ارسال شده در مهر 92 بنظر من فروشگاه ساز رو میشه در این زمینه نیز بکار گرفت. چون دقیقا خواسته های شما رو با امکانات بیشتر فراهم میکنه. مثلا میتونید یک غذا تعریف کنید و برای غذا فیلدهای سفارشی از نوع مثلا سالاد و نوشابه و ... تعریف کنید و به فیلدها نیز قیمت بدهید تا کاربر بتونه براحتی خرید کنه. بتونه آنلاین یا درب منزل پرداخت کنه. و همچنین از تخفیف استفاده کنه. میتونه ثبت نام کنه و یکبار آدرسش رو وارد کنه و هر بار که سفارش دریافت شد دیگه نیازی به درج اطلاعات نباشه و کلی مزایای دیگر نظر خودم هم همین بود. شما فروشگاه ساز خوبی سراغ دارید؟ -------------------------------------------------------------------------------------------- درود بر شما اول توصیه میکنم با جوملا 3 سایتی طراحی نکنید تا نسخه 3.5 ان منتشر بشه با ار اس فرم می تونید فرم سفارش را بسازید و به عنوان مثال به پیامک ایرانیان وصلش کنید تا هم انلاین پرداخت بشه هم اس ام اس ارسال بشه البه برای تخفیف باید برنامه نویسی انجام بشه نمیدونم پلاگینش هست یا خیر میشه بپرسم چرا با جوملا 3 کار نکنم؟ اینکه از بوتستراپ استفاده میکنه و html5 که خیلی خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در مهر 92 من ویرچومات رو پیشنهاد میکنم دقیقا برای این کار خیلی مناسبه. میشه آخر امکانات رو برای یک فست فود ایجاد کرد. که ماژول ها و پلاگین های بسیاری هم داره. همچنین من یه افزونه مدیریت کوپنهای تخفیف هم دارم که مثلا میشه تعریف کرد هر کاربر فقط یکبار بتونه ازش استفاده کنه که فکر کنم فارسیش کردم خواستین میدم بهتون. در ضمن ویرچومارت رو به سامانه اس ام اس هم میشه متصلش کرد 2 واکنش ها : topmihan و pariya1420 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر