چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام من کد نماد اعتمادراگرفتم اما چگونه باید درسایت قرار بدم من رفتم درقسمت تبلیغات وکد راوارد کردم نمایشش میدادیک بارازحالت انتشارخارج کردم دوباره که منتشر کردم چیزی نمایش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما سوال شما واضح نیست! می خواهید نحوه نمایش یک لوگو را بدانید یا در نمایش یک موقعیت مشکل دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام کافیه اون کد آیفریم رو در یک ماژول html دستی قرار بدید و فایل ifram.htm را هم در روت جوملاتون قرار بدید با انجام این کار شما باید یک فضای خالی تو سایتتون ببینید . تصویر نمایش داده میشه بعد از آنکه کارشناسان سایت enamad جایگاه تصویر رو درسایتتون تایید کنند که این رو باید خودتون بعد از اینکه کد رو قرار دادید از بخش کاربریتون در سایت مذکور بهشون اطلاع رسانی کنید برای قراردادن کد در ماژول لینک زیر را ببینید http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/686-insert-javascript-php-css-joomla.html دقت کنید که ماژول را فقط باید در صفحه اصلی منتشر کنید و انتشار آن در سایر صفحات مجاز نیست و همچنین باید جوری در دید قرار داشته باشه که کاربر بدون اسکرول قادر به دیدنش باشه . بهتره از موقعیتهای ثابت در یکی از 4 گوشه قالبتون استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : dnfb7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام من اموزش میگیرم که یادبگیرم - طراح سایت این کار رابرامانجام داد وکد راقرار داده اما قالب سایت من یک جوریه که اسلاید شو کل صفحه اصلی راگرفته به طراح گفتم درکنار اسلاید شوقرار بده گفت نمی شه بنابر این من اسلاید شورا غیر فعال کردم که کد دربالا قرار بگیره تاتایید بشه به نظرشماراهی وجود ندارره که دربالای سایت بمونه این سایتمisfahanbuy.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام باتشکرازشما من منتظرم ببینم کاری ازدست طراح سایت برمیاد - نمادراگرفتم گه سایت رابه حالت اولیه برگردونم احتمال داره نماد راازمن بگیرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 با سلام اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق سلام قالب من morga دانستنش میتونه به شماکمک بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام این سایتhttp://sepahansang.comنماداعتماد سایتش رااینجوری گذاشته ماژولی هست درجوملا که من هم این کارراانجام بدم برای سایتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 سلام این سایتhttp://sepahansang.comنماداعتماد سایتش رااینجوری گذاشته ماژولی هست درجوملا که من هم این کارراانجام بدم برای سایتم با سلام پاسخ این سوالتون میشه همونی که در پست شماره 3 خدمتتون عرض کردم بهتره از موقعیتهای ثابت در یکی از 4 گوشه قالبتون استفاده کنید اینکار رو روی هر قالبی میتونید انجام بدید که نیازمند نوشتن چند خط کدنویسی میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 من کد نویسی بلد نیستم چه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام چنانچه مایلید ، مطابق پست شماره 5 همین تاپیک انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام باتشکر از:: msjoomla ::که مشکل من را حل کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر