guugle 4 ارسال شده در مهر 92 سلام من هر ماژولی که میذارم تو سایت ، اسمش نمایش داده نمیشه! از تنظیمات ماژول نمایش نام رو انتخاب میکنم ولی بازم نمایش داده نمیشه. فکر کنم مشکل از قالبه، و امکان تغییر قالب رو هم ندارم اینم آدرس سایت: www.bdsut.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما وارد فایل ایندکس قالب تان شوید ببینید توی کد فراخوانی ماژول style="none" نباشد چون اینجوری عنوان نمایش داده نمی شود اگر اینگونه بود باید جای none کلمه ی xhtml قرار بدید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 نبود. یعنی اصلا style="none" نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما style="xhtml" را اضافه کرده و دوباره تست کنید دقت کنید نباید هیچ سینتکسی اضافه یا کم شود 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر