nava 1 ارسال شده در مهر 92 باسلام من بدون اینکە چیزی رو دست زدە باشم یا افزونەای رو پاک یا زیاد کردە باشم هنگام ورود بە مدیریت سایت با ین پیغام روبرو میشم *خطای رخ دادە است٥٠٠* و در زیر آن نوشتە شدە برگشت بە کنترل پنل. مشکل از چە میتونە باشە و شما دوستان راه حلی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 92 با سلام اطلاعات ورود را درست وارد میکنید؟ قبل از هر اقدامی یکبار پسورد ادمین را تغییر داده و مجدد چک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام اطلاعات ورود را درست وارد میکنید؟ قبل از هر اقدامی یکبار پسورد ادمین را تغییر داده و مجدد چک کنید موفق باشید با سلام چە جوری و از کجا تغییر بدم من کە نمیتونم وارد مدیریت بشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام چە جوری و از کجا تغییر بدم من کە نمیتونم وارد مدیریت بشم؟ تغییر دادم و مشکل همچنان پا برجاست مشکل از فایل کنفیگ نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام از ادمین سرورتون سوال کنید تغییری در هاستتون ندادند اگر تغییری نداده باشند مشکل از بابت تغییرات نادرست در فایلها و یا حذف ناقص یا تداخل افزونه هاتون میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر