mrt1369 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلاممن می خوام عکس لوگوی سایت توی سمت راست بالای سایت تغییر بدمولی با فایر باگ نتونستم پیدا کنم ادرس جایی که باید لینک ویرایش بشهادرس سایتخانهو من می خوام جای عکسhttp://atlasbana.com/images/images/images/images/images/images/c.jpgیه عکس با اسم و فرمت دیگه جایگزین کنم و چون فرمت عکس جدید png نمی شه عکس جایگزین عکس کنم و باید حتما ادرس عکس از کد ها تغیر کنهدوستان ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بصورت html آدرس دهی شده ببینید ماژول است یا خیر اگر نه باید در فایل index.php قالب دست ببرید و تغیرش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز این عکسی که شما لینکش رو گذاشتید تو این مسیر هستش /images/99.png و میتونید عکسی که میخواید رو با همین اسم جای گزین کنید و 2 بار صفحه سایت رو ریفرش کنید عکس تغییر میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر