masoud 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوستان و اقای تهرانی مشکل من توی کامپوننت k2 هست که نصب کردم اما می دونم چطوری مطالب k2 رو به جای مطالب صفحه اصلیم نشون بدم.شما اینکارو کردی میشه بگی چطوری ؟؟؟ لطفا کامل بگید ... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام بنده هم می خوام عباراتی که این کامپوننت در صفحه اصلی نمایش میده مثل Read more رو فارسی کنم. چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahrokhdesign 0 ارسال شده در خرداد 89 برای نمایش توی صفحه اصلی کافیه یک منو بسازی و نوعش رو K2 انتخاب کنید و بعد اون منو رو پیشفرض بزارید برای صفحه اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 سلام بنده هم می خوام عباراتی که این کامپوننت در صفحه اصلی نمایش میده مثل Read more رو فارسی کنم. چیکار باید بکنم؟ سلام دوست عزیز اگر k2 را از جومینا دانلود کرده باشید کل قسمت کاربری فارسی است و نیازی به تغییر ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud 0 ارسال شده در خرداد 89 دوست عزیز اقای شاهرخ من اینکارو کردم اما نتیجه ای نگرفتم من اول یک منو ایجاد کردم. نوعش رو K2 و از لیست درختی که باز شد گزینه ها یا همون اولی رو انتخاب کردم. و به عنوان پیش فرض انتخابش کردم. اما صفحه اصلی به صورت Not found یا همون Error اصلی جوملا در اومد. برام خیلی مهمه لطفا بهم کمک کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در خرداد 89 مطلب هم ایجاد کرده اید!؟ اگر مطلبی نباشد چه چیزی را نشان دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام من k2 جومينا رو با مال خودم جايگزين كردم. مي گم شما كه زحمت كشيديد و K2 رو فارسي كرديد ميشه خواهش كنم آموزش كار با اين كامپوننت رو هم منتشر كنيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 انصافا آموزشش یه 40 صفحه ای میشه من واقعا توانایی نگارشش را ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novinfard 0 ارسال شده در خرداد 89 برای آموزش کار با k2 می تونید منابع انگلیسی رو مطالعه کنید: http://community.getk2.org/forum/categories/new-to-k2-start-here/listForCategory 1995 بحث در فروم تنها برای آغازگران کار با K2 !!! یه کتاب میشه اگه فارسی کنی... k2 به یقین یکی از بهترین سرویس های جوملا هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام خب بهتر نيست به اتفاق فارسي كنيم؟ بنده هم در حال فارسي سازي يك كامپوننت كمياب هستم كه انشاالله به كمك اعضاي جومينا فارسيش مي كنم. بهتره اين آموزش رو به اتفاق تهيه كنيم تا اعضاي ديگر هم ازش بتونند استفاده كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mousavi 0 ارسال شده در مهر 89 دوست عزیز اقای شاهرخ من اینکارو کردم اما نتیجه ای نگرفتم من اول یک منو ایجاد کردم. نوعش رو K2 و از لیست درختی که باز شد گزینه ها یا همون اولی رو انتخاب کردم. و به عنوان پیش فرض انتخابش کردم. اما صفحه اصلی به صورت Not found یا همون Error اصلی جوملا در اومد. برام خیلی مهمه لطفا بهم کمک کنید. ممنون دوست گرامی در صفحه ای که منو رو ست می کنید باید کتگری مربوط رو هم انتخاب کنید و تنظیمات مربوط به k2 رو انجام بدین، چون تمام سایت میره تحت کنترل k2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xazar 0 ارسال شده در آبان 89 من ماژول k2 را با یک ترفند خیلی عالی فارسی کردم هرکس می خواهد این ماژول را دریافت نماید به سایت www.pournasir.com سر بزند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر