mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من قالبم رو از شرکت زوو تمپلت خریدم که در صفحه اصلی دوموقعیت چپ و راست اطراف موقعیت کانتنت(کامپوننت) نشان نمیدهند. من در صفحه اول به این موقعیتها نیاز دارم. تا جایی هم که فهمیدم یه کدی رو تعریف میکنن که در صفحه اصلی نمایش ندن. دوستان راهنمایی کنید تا این موقعیاتها رو در صفحه اول فغعال کنم.elsevan.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما ابتدا تست کنید که در تنظیمات قالب موقعیت component در صفحه اصلی فعال است یا خیر برای موقعیت چپ و راست باید قالب ویرایش شود 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در شهریور 92 تا جایی که فهمیدم موقعیت کامپوننت فعال نیست. و فقط ماژول ztj-hilight فعاله , و ماژولهای کناریش که position-5(سمت راست) و position-7 (سمت چپ ) غیر فعاله, فقط در صفحه اصلی اینطوریه اگه فایل index.php قالب رو بزارم میتونید راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر