alireza10025 6 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من میخواهم یک ماژول اچ تای ام ال سفارشی یا دستی ایجاد کنم . هنگامی که کد اچ تی ام الی را که ار وبگذر کپی کرده ام در قسمت مربوطه و در پنجره ای که با کلیک بر روی کلید اچ تی ام ال در ، ادیتور سایت ، باز میشود، کپی میکنم و آنرا تایید میکنم در قالب سایت عنوان ماژول نمایش داده میشود اما خود ماژول خالی است. لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام از افزونه های درج کد در سایت استفاده نمایید، در فروم جستجو کنید موجود هست اگر اشتباه ننویسم sourcer هم خوبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 92 دوست عزیز ابتدا به پیکر بندی کلی بروید - نوع ادیتورتان را روی بارگزاری کد ها قرا داده و ذخیره کنید. سپس اچ تی ام ال دستی ایجاد کرده و کد را کپی و ذخیره کنید. ایام به کامتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 92 سلام این مشکل خیلی ها بود لذا در همین رابطه یک آموزش در سایت جومینا منتشر شد http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/686-insert-javascript-php-css-joomla.html 3 واکنش ها : mahdi m، رامین انگوتی و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر