چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 92 سلام من این افزونه JoominaPingoman رانصب کردم اما درکامپننتش به غیر از سکل زباله چیزی نیست برای تنظیمات میشه کمک کنید برای کار باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام احتمالا یا جوملاتون مشکل داره یا افزونه درست دانلود و نصب نشده رو لوکال هستید یا انلاین؟ در هنگام نصب مشکلی نداشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 92 سلام من کامپننتش راحذف کردم ودوباره نصب کردم اما باز به غیر از سطل زباله چیزی توش نیست درنصب هم خطایی نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 خب دوست عزیز این افزونه در قسمت کامپوننت چیزی نباید داشته باشه شما توی قسمت مدیریت ماژول ها یک پینگ بسازید و دسترسی رو ویژه بزارید و در موقعیتی مناسب از قالب قرار دهید و نمایش رو بزنید در تمامی صفحات بعد با مشخصات خودتون وارد سایت بشید و هر صفحه ای که نیاز دارید رو پینگ کنید دقت داشته باشید که یک صفحه رو تا پست جدیدی نگذاشتید دو بار پینگ نکنید که باعث ضربه خوردن سایت شما می شود. موفق باشد 3 واکنش ها : دفاعی، امیررضاتهرانی و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز من این کارراکردم وماژول پینگ راروی دسترسیspeicalقراردادم اما درصفحه اصلی سایت چیزی نمایان نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 شما باید وارد بشید و لاگین کنید تا بتونید ماژولی که ویژه کردیدش رو ببینید 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز من این کارراکردم وماژول پینگ راروی دسترسیspeicalقراردادم اما درصفحه اصلی سایت چیزی نمایان نشد خوب باید با یوزر و پسورد ادمین به سایت لاگین کنید تا نمایش داده بشه 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام باتشکرازراهنمایی شما انجام دادم بعد که میخواستم ازکاربری خارج شم میزد ورودی اشتباه من ماژل ثبت نام راازحالت انتشارخارج کردم اشکالی که نداره -این پینک چه میزان دررتبه سایت تاثیر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 92 این پینک چه میزان دررتبه سایت تاثیر داره پینگ صفحات سایت شما رو در چندین موتور جست و جو ثبت میکنه و برای همین بازدیدتون میره بالا و این یعنی بالا رفتن رتبه سایت و هرچقدر مطلب و یا صفحه ای که پینگ میکنیدمنحصر به فرد باشد و مباحث سئو در اون بیشتر رعایت شده باشد بازدیدتون بالاتر میرود. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smhghiasi 1 ارسال شده در مهر 92 من این کامپوننت را که نصب کردم متاسفانه دسترسی به ادمین خطا داده و نمی تونم بر روی سایتم کاری انجام دهم لطفا کمک کنید ما این افزونه را نخواسته باشیم چطوری باید حذفش کنم آیا توی phpmyadmin میشود حذفش کرد ؟ من توی ادمین نمیتونم وارد بشم خطای داده شده : درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.لطÙا این صÙØÙ‡ را مجددا بارگذاری نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 92 سلام بعد ازریستورسایت باید پینگ رادوباره تنظیم کرد یا نیازی نیست وایا ریستورکردن دررتبه سایت تاثیرداره یاخیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر