diba77 0 ارسال شده در بهمن 89 اگه دوستان لطف کنند یه کامپوننتی که از ifram استفاده کنه را میخوام بهم معرفی کنید برای نشون دادن مدل های گوشی همراه میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بدید دقیقا چه کاری میخواید انجام بدید سوال شما چندان واضح نیست اگر منظورتون لود کردن یک سایت دیگه یا صفحه ای دیگه در یک ifram هست که در قسمت ماژولها جدید رو بزنید و لینک آور یا همون ifram رو انتخاب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diba77 0 ارسال شده در بهمن 89 میخوام یه چند تا پکیج گوشی معرفی کنم که تعدادشون زیاده یه جور میخوام با iframe کنم که سایت قشنگتر بشه و لینک بشه به سایت اصلی گوشیها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیزی خود جوملا دارای این قابلیت می باشد از ماژول مخصوص این کار استفاده نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diba77 0 ارسال شده در بهمن 89 درست میگید اما من چون میخوام تو تعداد زیاد این کار رو انجام بدم که مجموعه بندی هم داشته باشه میخوام یه جور سازماندهی تر باشه اگه یه کامپوننت بهم معرفی کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز اگر بخواهید از iframe در سایت خود برای نشان دادن محتوای سایت دیگر استفاده کنید به مشکل بر می خورید چون اگر در محتوای سایت دیگر لینک باشد مشکلات زیادی در استفاده از iframe در سایت شما بوجود می آید . توصیه می کنم مطالب را در سایت خود اضافه کنید و از iframe برای اینکار استفاده نکنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 در اين مورد افزونه هايي وجود دارد مانند افزونه زير و ميتوانيد امكانات آن را چك كنيد. http://forum.joomina.ir/thread-2002.html براي دسته بندي هم بايد در هنگام ساختن منوها دسته بندي كنيد و منو و زير منو بسازيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diba77 0 ارسال شده در بهمن 89 جناب از لطفتون ممنون اما فکر کنم لینک رو اشتباه گذاتشتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 ببينيد شما وقتي ميخواهيد مطلبي در سايت خود نمايش دهيد يا بايد اون مطلب رو ايجاد كنيد يا با iframe نمايش دهيد و يا با استفاده از خروجي سايت هاي ديگر به وسيله RSS در سايت نمايش دهيد.حالا شما ميخواهيد با iframe اين كار رو انجام دهيد و خود جوملا اين امكان رو داره و براي دسته بندي هم اين مطالب در سايت شما نيست كه دسته بندي كنيد مثلا مجموعه و بخش ولي ميتونيد در زمان ايجاد منو اين كار را انجام دهيد.مثلا يك منو خالي ايجاد كنيد كه به جايي لينك نشه و اسمش رو بزاريد نوكيا و بعد زير منوهاي اونو با iframe لينك دهيد به مدل هاي گوشي كه دوست داريد. ولي اين كار درستي نيست و اگر سايت اصلي تغييراتي تو سايتش بده تمام منوهايي كه ايجاد كرديد خراب ميشه. حالا زيبايي اين كار به سايتي كه لينك ميديد و قالب سايت خودتون بستگي داره و اين افزونه اي كه من معرفي كردم اين قسمت رو كمي پيشرفته ميكنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diba77 0 ارسال شده در بهمن 89 ok متوجه شدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر