hedieh1361 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من سایت خود را از 1.5 به 2.5 ارتقا دادهام البته فعلا در لوکال کار میکنم مشکلی که در حال حاضر دارم یکی از مقالات را قبلا در 1.5 تغییر داده و مطالب دیگری در آن قرار دادهام حتی اسم مقاله هم تغییر کرده ولی حالا در 2.5 فقط مقالهی قبلی را نشان میدهد دیتابیس جدید را هم backup گرفتم و import کردم ولی باز همان مقالهی قبلی را نشان میدهد لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام منظورتون از اینکه قبلا" تغییر دادید چیست ؟ یعنی قبل از مهاجرت مطلب رو تغییر دادید و بعد از مهاجرت مطلب نشون داده نمیشه ؟ آیا مطلبی که تغییر دادید در دیتابیس جوملا 2.5 اضافه شده و نشون نمیده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام منظورتون از اینکه قبلا" تغییر دادید چیست ؟ یعنی قبل از مهاجرت مطلب رو تغییر دادید و بعد از مهاجرت مطلب نشون داده نمیشه ؟ آیا مطلبی که تغییر دادید در دیتابیس جوملا 2.5 اضافه شده و نشون نمیده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق با سلام مطلب را قبل از مهاجرت به جوملا 2.5 تغییر دادهام در واقع مطلب قبلی شامل 2 شکل بود ، در جوملا 1.5 تغییر دادم و چند جدول جایگزین آن کردم الان در سایت و جوملا 1.5 درست نشان داده میشود ولی در جوملا 2.5 که در لوکال کار میکنم همان مطلب قبلی با دو شکل نمایش داده میشود آیا این مطالب فقط در دیتابیس ذخیره میگردد؟ در ضمن من، فایلهای روت جوملا که جوملا 1.5 بود را حذف کرده و فایل اصلی که شما برای jupgrade قرار داده بودید را به روت جوملا انتقال دادم و فقط پوشهی images را حذف نکردم آیا پوشههای دیگری را هم باید انتقال میدادم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام مطلب را قبل از مهاجرت به جوملا 2.5 تغییر دادهام در واقع مطلب قبلی شامل 2 شکل بود ، در جوملا 1.5 تغییر دادم و چند جدول جایگزین آن کردم الان در سایت و جوملا 1.5 درست نشان داده میشود ولی در جوملا 2.5 که در لوکال کار میکنم همان مطلب قبلی با دو شکل نمایش داده میشود آیا این مطالب فقط در دیتابیس ذخیره میگردد؟ بله ، مطالب در دیتابیس ذخیره میشن به جز تصاویری که در مطلب بکار میبرید خب شما اگر مطالب را ویرایش کردید و در سایت هم فرمودید درست نشون میده دیگه جدول جایگزین کردن واسه چی بوده و برای چی اینکار رو انجام دادید ؟ ممکنه مشکل از همین مورد باشه در ضمن من، فایلهای روت جوملا که جوملا 1.5 بود را حذف کرده و فایل اصلی که شما برای jupgrade قرار داده بودید را به روت جوملا انتقال دادم و فقط پوشهی images را حذف نکردم آیا پوشههای دیگری را هم باید انتقال میدادم؟ بطور پیشفرض همین کاری که انجام دادید درسته ولی پوشه هایی که خودتون برای موارد دیگری ایجاد کردید دیگه تصمیم گیریش با خودتونه مثل پوشه برای فایلهای دانلود و .... موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بله ، مطالب در دیتابیس ذخیره میشن به جز تصاویری که در مطلب بکار میبرید خب شما اگر مطالب را ویرایش کردید و در سایت هم فرمودید درست نشون میده دیگه جدول جایگزین کردن واسه چی بوده و برای چی اینکار رو انجام دادید ؟ ممکنه مشکل از همین مورد باشه یا حق فکر کنم بد توضیح دادم منظورم این بود که به جای عکسها چند تا جدول در آن مطلب قرار داده بودم ( در جوملا 1.5 ) الان هم اون مطلب که حاوی جدول هست در سایت درست نمایش داده میشود ولی نمیدونم چطور در لوکال (جوملا 2.5) مطلبی که حذف شده بود نمایش داده میشود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام یه احتمال هست اونم اینکه ممکنه از اون مطلب دو تا داشته باشید که یکیش کپی شده باشه و اونی که در سایت نشون داده میشه مطلبیه که منتشر شده و یکی دیگه هم مشابه همون در سطل زباله داشته باشید جوملا که از خودش نمیتونه مطلب نشون بده . احتمالا مطلب مشابهی هم دارید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر