mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام نمیدونم چرا جوملای من اینجوری شده قبلا اینجوری نبود. وقتی یه مطلب منتشر میکنم در لیست مطالب به جای علامت مطالب یه علامت نارنجی رنگ هست که زده در انتظار تایید. و تا وقتی این سبز نشده در سایت نمایش داده نمیشه. این رو مگه باید چه کسی تایید کنه؟ ویرایش شده شهریور 92 توسط mojtabaesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 92 سلام نمیدونم چرا جوملای من اینجوری شده قبلا اینجوری نبود. وقتی یه مطلب منتشر میکنم در لیست مطالب به جای علامت مطالب یه علامت نارنجی رنگ هست که زده در انتظار تایید. و تا وقتی این سبز نشده در سایت نمایش داده نمیشه. این رو مگه باید چه کسی تایید کنه؟ با سلام وقت بخیر دوست عزیز در موقع ارسال مطلب به تاریخ درج مطلب و انتشار مطلب که در قسمت سمت چپ مطلب جدید قرار داره دقت کنید به احتمال زیاد تاریخ انتشار جلوتر از تاریخ روز سیستم می باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) با سلام وقت بخیر دوست عزیز در موقع ارسال مطلب به تاریخ درج مطلب و انتشار مطلب که در قسمت سمت چپ مطلب جدید قرار داره دقت کنید به احتمال زیاد تاریخ انتشار جلوتر از تاریخ روز سیستم می باشد موفق باشید من اینو چک کردم تاریخ انتشار مشکلی نداره. مشکل از جایی دیگه باید باشه چون من تا حالا گزینه در انتظار تایید ندیده بودم. ویرایش شده شهریور 92 توسط mojtabaesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما ارسال کننده مطلب که قبلن در مدیریت بوده یکی است؟ احتمالن تاریخ سرور تنظیم نیست. با مدیریت هاست در میان بگذارید که ساعت سرور تنظیم باشه چون خودتون میگید قبلن مشکلی نبوده الان اینطور شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما ارسال کننده مطلب که قبلن در مدیریت بوده یکی است؟ احتمالن تاریخ سرور تنظیم نیست. با مدیریت هاست در میان بگذارید که ساعت سرور تنظیم باشه چون خودتون میگید قبلن مشکلی نبوده الان اینطور شده ارسال کننده خودم بودم.یعنی فقط به خاطر وضعیت تایم سرور هست که در لیست مطالب وضعیت در انتظار تایید به وجود میاد؟ خوب وقتی خودم یوزر صلی هستم کی باید تاییدش کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود خوب چون تایم ها فرق داره منتظره که تایم انتشار فرا برسه بهد منتشر بشه منتظر کسی در حالت عادی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر