vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و درود دوستان عزیز سایتی رو که راه اندازی کردم برای بار اول تونستم به راحتی با تنظیماتی که جزوه داده بود به روی هاست ببرم و به مشکلی بر نخوردم.. اما بعد از تغییرات روی سایت و به روز رسانی آن در لوکال برای انتقال مجدد دیتابیس پس از تهییه اکسپورت از آن مطابق کاری که بار اول انجام دادم ، هنگام import دیتا بیس به روی هاست ( هاستی که جدولها و دیتا بیس قبلی به روی آن موجود است ) با خطای زیز طبق فایل پیوستی مواجه شدم: آیا مشکل اینجاست که باید دیتا بیس و جداول رو حذف کنم و مجدد کارهای بار اول رو جهت انتقال از لوکال به هاست انجام بدم ؟؟؟؟ یا به عبارتی امکان رونویسی دیتابیس جدید به روی دیتابیس قبلی وجود نداره؟؟؟ یا فوت کوزه گری داره که من اطلاع ندارم؟ خواهشا راهنمای فرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 دوست عزیز برای انتقال بهتر و کامل سایت از لوکال به هاست بهتره از افزونه آکیبا بک آپ استفاده نمایید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13788274492.zip http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13788274491.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 آقا مهدی این خطارو من وقتی رو لوکال هم از دیتابیس phpadmin خروجی میگیرم و دوباره همونو رو لوکال میخوام import کنم خطای تصویر بالا رو دارم . مشکل نمیتونه از استفاده از نوع نرم افزار باشه در هر صورت ممنون از راهنماییت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اون ارور بیانگر اینست که رکوردی که قراره بازگردانی بشه قبلا" وجود داشته است بازگردانی جداول دیتابیس بستگی به نحوه بک آپ گیریتون داره اگر از کل جداول دیتابیستون بک آپ گرفتید برای بازگردانی باید آنها را در یک دیتابیس خالی یا دیتابیسی که اون جدول رو نداشته باشه بازگردانی کنید اگر غیر از این حالته بگید تا بیشتر توضیح بدم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vaezimv نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 آقای صفر علی ممنونم از راهنماییتون ، همیشه سر نخ دادن شما من رو به سمت هدف پیش برده و موفق شدم کل دیتا بیس رو پاک کردم در عرض دو دقیقه همون دیتا بیس رو بدون جدول خالی ساختم جداول دیتابیس لوکال رو به راحتی روش import کردم 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خواهش میکنم . فقط یک نکته اینکه اینطور مواقع اگر میخواهید در دیتابیس خالی اینکار رو انجام بدید یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و در اونجا ایمپورت کنید بهتره که دیتابیس فعلی رو حذف نکنید که اگر باز نیاز شد بتونید ازش استفاده کنید . دیتابیس جدید هم که ایجاد میکنید میتونید اطلاعاتش رو در فایل کانفیگ دوباره تنظیم کنید تا جوملاتون به دیتابیس متصل بشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vaezimv نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mjd2020 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام خواهش میکنم . فقط یک نکته اینکه اینطور مواقع اگر میخواهید در دیتابیس خالی اینکار رو انجام بدید یک دیتابیس جدید ایجاد کنید و در اونجا ایمپورت کنید بهتره که دیتابیس فعلی رو حذف نکنید که اگر باز نیاز شد بتونید ازش استفاده کنید . دیتابیس جدید هم که ایجاد میکنید میتونید اطلاعاتش رو در فایل کانفیگ دوباره تنظیم کنید تا جوملاتون به دیتابیس متصل بشه موفق و پیروز باشید یا حق آقا سلام عرض شد. من یک مشکل شبیه مشکل دوستمون دارم. به این شرح که وقتی میخوام دیتابیس رو توی هاست Import کنم ارور 1044 میده. عکس ضمیمه هست. میشه منم راهنمایی کنید که مشکل رو برطرف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ابتدا دیتابیس را ایجاد کنید سپس بک آپ را در آن ایمپورت کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vaezimv نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر