paknejad 2 ارسال شده در شهریور 92 دوستان خوبم سلامدریکی از تایپک های پیشین هم در مورد مشکل جستجو پیغام گذاشته بودم اما یکی از کاربران گفت که مربوط به لوکال هاست می باشد اما پس از آپلود روی وب هم کمان مشکل وجود دارد.من یک سایت چند زبانه با قالب bt arise ساخته ام که دارای منوهای آبشاری نیز می باشد. اما پس از جستجو در سایت هم در نسخه لوکال و هم در وب، ارور زیر مشاهده می شود و ساختار سایت را بر هم می زند. خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید.argument in /home/arapolym/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/mega.class.php on line 277Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/arapolym/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/mega.class.php on line 277در ضمن لطفا بفرمایید که چگونه می توان اطلاعات مربوط به سازنده هر صفحه را غیر فعال کرد اطلاعاتی نظیر مورد زیرWritten by Super UserCategory: ProductsPublished DateHits: 16با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paknejad 2 ارسال شده در شهریور 92 دوستان خوبم سلام دریکی از تایپک های پیشین هم در مورد مشکل جستجو پیغام گذاشته بودم اما یکی از کاربران گفت که مربوط به لوکال هاست می باشد اما پس از آپلود روی وب هم کمان مشکل وجود دارد. من یک سایت چند زبانه با قالب bt arise ساخته ام که دارای منوهای آبشاری نیز می باشد. اما پس از جستجو در سایت هم در نسخه لوکال و هم در وب، ارور زیر مشاهده می شود و ساختار سایت را بر هم می زند. خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید. argument in /home/arapolym/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/mega.class.php on line 277 Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/arapolym/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/menu/mega.class.php on line 277 در ضمن لطفا بفرمایید که چگونه می توان اطلاعات مربوط به سازنده هر صفحه را غیر فعال کرد اطلاعاتی نظیر مورد زیر Written by Super User Category: Products Published Date Hits: 16 با سپاس فراوان با تنظیم "تنظیمات کلی" "سرور - گزارش خطا" را بر روی هیچ، مشکل به راحتی حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر