rasoulshahri 8 ارسال شده در شهریور 92 اگه ميشه گذاشتن سئو داخل جوملا را به من اموزش بديد يا علي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 سلام خدمت شما دوست عزیز جوملا دارای سئوی بالایی هست که مراحل مختلفی داره دقیقا میخواهید چه کاری انجام دهید تا بتونم راهنماییتون کنم؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در شهریور 92 مي خواهم وقتي طراحي سايت سرچ بشه سايتم بياد بالا ممنون و متشكر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 دوست عزیز برای این کار باید تمامی لینک های سایت شما بهینه سازی شده و تمامی مراحل سئوی سایت به صورت کامل و کلی توسط یه سئو کار حرفه ای انجام بشه که فکر میکنم هزینه زیادی هم در بر بگیره. ولی من یه کاری به شما میگم انجام بدید حتما در روند سئوی سایتتون تاثیر داره ابتدا وارد روت جوملا شده و فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر دهید حالا وارد پیکر بندی جوملا شده و تمامی تنظیمات سئو رو بلی کنید این کار برای سف کردن و بهینه سازی لینک ها می باشد و مطمئنا موثر خواهد بود. 1 واکنش ها : rasoulshahri نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoulshahri 8 ارسال شده در شهریور 92 ممنون اگه ميشه اموزش نصب جوملا 2.5 برروي هاس را بدهيد يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 برای این کار بهتره در تاپیک مربوط جواب پرسش شما رو بدهم. 1 واکنش ها : rasoulshahri نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seocommunity.ir 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام خدمت شما دوست عزیز جوملا دارای سئوی بالایی هست که مراحل مختلفی داره دقیقا میخواهید چه کاری انجام دهید تا بتونم راهنماییتون کنم؟ موفق باشید اتفاقا در بین سئو cms هیا جوملا کمی ضعیف تر نیز می باشد ولی در پاسخ این دوستامون باید گفت که شما می خواهید در یک کلمه کلیدی بالا بروید که خیلی رقابت شدیدی هست علاوه بر سئو سایت باید به تبلیغات و سوشیال مارکتینگ نیز اهمیت بسیار زیادی بدهید تا در نتایج اولیه گوگل ظاهر بشوید که بهترین کار نیز تقویت مطالب وب سایت کلمات کلیدی حل مشکلات برنامه نویسی ویدیو مارکتینگ و پخش ویدیو ها در شبکه های اشتراک گذاری تبلیغات در شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و .... تبلیغات در وب سایت های هم پایه ایمیل مارکتینگ و در آخر نیز به صورت محدود تبلیغات به وسیله sms که پیشنهاد نمی گردد در ابعاد گسترده بهتون پیشنهاد می کنم اول اطلاعات در مورد بهینه سازی وب سایت بالا ببرید که قبلا یک مقاله ای رو آماده نمودم که می تونید مطالعه کنید کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر